the_gorer Публикувано Февруари 2, 2007 Share Публикувано Февруари 2, 2007 Коя фирма внася Гибсъни в България и внася ли някой? Може и да не е официален вносител, стига да върши работа. И въобще, някой да е виждал да се продават Гибсъни? Епифони? Други от фамилията Гибсън? Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Liquid Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 (Редактирано) Вносител на Gibson & Epiphone в момента в България няма. Виждал съм да се продават тук-таме единични бройки, обикновено 2 ръка, но нов Gibson - не. Редактирано Февруари 2, 2007 от Liquid Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 http://www.visiarts.com/sefEpif001.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chlen Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Няма официален вносител, в динакорд имаше един епифон лес пол, беше 800 и кусур български левчета май, незнам дали са го продали. А във форума гледах, че се продават две епита SG, на едното му търсеха 450лв, което според мен е отлична оферта, другото по-скъпо, но беше Custom и с три двойни адаптера Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Имаше един Гибсън, май си беше Гибсън, не неква имитация, във Фактор, къде 6 бинки беше. Но един брой, друго не помня. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2007 Значи няма официални вносители. Кофти... Аз се интересувам, понеже не намерих никъде в Европа да се продава Kramer S-440S. Кramer са от фамилията Гибсън (също както Epiphone), та рекох да потърся дилъри на Гибсън на местно ниво. Нищо, ще трябва да си внасям сам от САЩ, а ми свиди да давам леффчета за мита и доставки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Защо от САЩ, сега като сме в ЕС от някоя страна членка ще ти излезе по-евтино. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2007 Защо от САЩ, сега като сме в ЕС от някоя страна членка ще ти излезе по-евтино. Явно не си допрочел поста ми. Няма вносители на Kramer в Европа, освен при руснаците, а те не са членки на Европейския съюз и цените за мито, оставка и ДДС ще са все едно поъчвам от САЩ (което аз така или иначе предпочитам пред покупка от братушките). Пробвах и с европейските вносители на Гибсън и Epiphone - не внасят Kramer и няма да се занимават с мен, защото, ако фирмата не предлага даден продукт в каталога си и го няма качен на официалния си сайт, хората от екипа не се втурват да поръчват специално за някой, който искал еди-какво си по-специално нещо. Вече получих около 6 или 7 отказа в стил: "В момента нямаме това, което търсиш, и няма да се занимаваме да го поръчаме специално за теб, но ти продължавай да следиш какво се появява на нашия сайт и ако, да се надяваме, евентуално, може би, в близиките 50-60 години този продукт се появи на нашия сайт, ще се радваме да ти го продадем." Затова реших да попитам за нашенски вносители на Гибсън, с които евентуално ще е по-лесно да се разберем. Лошото е, че таквиа май няма. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SHARO Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 а тоя сайт дет го е дал антониум кво му е? аз мноо се зарадвах че има такова нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 2, 2007 а тоя сайт дет го е дал антониум кво му е?аз мноо се зарадвах че има такова нещо Писах им днес, ако получа отговор, ще разберем какво му е и какво не му е на сайта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 3, 2007 Share Отговорено Февруари 3, 2007 (Редактирано) http://www.visiarts.com/sefEpif001.htm "Е - киРтари" хахахахаха Т'ва ме уби на место! едит: Направи ми впечатление,че цените на някои модели са завишени с по 300+ лв. и то в сравнение с цените в Англия. Факт е, че например в Германия доста неща излизат по-евтино. Не знам дали доставката влиза в цената или има някакви други екстри, но според мен е леко неприемливо. Редактирано Февруари 3, 2007 от edgecrusher Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Phreaker Отговорено Февруари 3, 2007 Share Отговорено Февруари 3, 2007 Според мен този магазин е направен като някаква шега с хората. Такива надценки просто не са нормални Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 3, 2007 Share Отговорено Февруари 3, 2007 Според мен този магазин е направен като някаква шега с хората.Такива надценки просто не са нормални Ами аз ще дам пример само с Epiphone Gothic V. Китара, която имам желание да притежавам. На сайта е посочена цена от 1290лв. а аз съм виждал с очите си в магазин в Лондон същата за 299 паунда ( малко под 900лв.). Съгласен съм, че ще има разходи по доставката, но +390 лв. над магазинската цена( не от дистрибутор на едро) е малко ненормално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Февруари 3, 2007 Share Отговорено Февруари 3, 2007 (Редактирано) пичове цените на този онлайн магазин са нормални, ЗА ТОВА, КОЕТО ПРАВЯТ. тоест - ако си видял тази китара в голям магазин в Лондон и тя струва там 300 паунда, имай предвид, че този магазин е купил поне 10 бройки, ако не и много повече. а нашият онлайн магазин купува 1 - тоест много вероятно е цената, на която ще я купят от производителя да е почти като от лондонския магазин, просто защото като се купуват големи бройки се прави страхотно намаление. примерно : 1- 250 паунда 10 - 230 паунда (всяка) 100 - 180 паунда 1000 - 140 паунда. представи си, че лондонския магазин е купил 100 бройки за по 180 паунда - слага си печалба и крайната цена може да е 250паунда. идеята е обаче, че производителите не се кефят да продават единични бройки. затова нашите магазини продават скъпи продукти - купуват ги от немски "метро" тип магазини, а не от производител. от тук излиза и раликата в цените - като добавиш и ДДС и транспорт + печалба.... излиза по-евтино да идеш до Гърция или Италия ,ама някой хора нямат тази възможност а по темата - най-близкият официален вносител на Гибсън, Епифон и т.н. е в Солун. предполагам, че си проверил и там и са ти отказали.... поздрави Петър Редактирано Февруари 3, 2007 от kitaratapesho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Февруари 3, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2007 Не съм проверявал в Солун - не предполагах, че малаките свирят на нещо друго, освен на бозуки и на бутилка от Узо Гледах в Швабско, Франия, Испания, UK и Бенелюкс. Интересното е, че Kramer е от фамилията Гибсън, но абсолютно никой дистирбутор на Гибсън не ги внася в Европа - поне не и от гореспоменатите страни. Руснаците имат много Крамери, защото са зарибени по тази марка заради модела на Groky Park (да не се бърка с Linkin Park) Намерих някакъв британски магазин, който продава един скъп и бутафорен модел, но предлагат само него и това е. Доколкото разбрах, Kramer се готвят да се връщат в елита (и то директно то фалита ) и да пускат все по-скъпи копия на техни стари класически китари от високия клас и в момента са в процес на отикване от пазара на непренциозните модели, които доесега се продаваха чрез MusicYo. Не знам докъде ще стигнат с новата-стара линия китари, но дано поне да почнат да ги дистрибутират. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts