Child^in^Time Публикувано Февруари 1, 2007 Публикувано Февруари 1, 2007 Става въпрос за нормално фендерско тремело, без заключване ала бала. Ае на Squier тремелото Та ръчката в началото си беше добре, движеше се плавно напред назад... кеф. Сега се поразшири резбата ли... незнам ама има кофти луфт. Все едно там дет влиза е по-широко отколкот е самата тя. И този луфт доста ме нерви и от време на време когато съм набочил с доста гейн създава доста неприятни звуци кат се дрънне ръчката ... Как може да се реши този проблем, защото предполагам го има не само при мен. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Изолирбанда решава много проблеми Поне така се справям аз със този. Иначе има някакви по-специални решения, но аз не съм се занимавал. Просто през известно време трябва да се подменя, което ми напомня, че трябва да подменя моя.... Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 проблема се решава ето така Цитирай
Child^in^Time Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Отговорено Февруари 2, 2007 (Редактирано) Е кълчищата са бешмайсторското решение Иначе сега сложих енда пружинка и е добре горе долу. Довечера ще я пробвам по-обстойно, че сеа ако засвиря съвсем ще забравя за даскалото ^ Това преправяне на такава ръчка да стане кат на флойд ли е или съм се заблудил жестоко Редактирано Февруари 2, 2007 от Child^in^Time Цитирай
vlex Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 (Редактирано) Mисля че Дими даде най-кардиналното, но и най-културното решение Тази допълнителна гайка от друго тремоло ли е или просто си хванал първата която върши работа? edit: a to si било цяла ръчка с гайка Редактирано Февруари 3, 2007 от vlex Цитирай
DYLGIQ Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Е ся ако кажете откъде ги намирате тези флойдовските ръчки... Цитирай
fluti Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 От интернет май, аз преди 2-3 месеца търсих по магазините - нямаше. Накрая си купих направо нов флойд, тъй или иначе целия беше за смяна Цитирай
rockstar666 Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) След кълчищата другият по - лесен вариант за теб е тефлоновата лента,поне аз така съм го направил още преди години и да ти кажа проблеми-НЕ! Редактирано Февруари 8, 2007 от rockstar666 Цитирай
smartpeter Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Мога да ти реша рроблема! 0898 819 785 Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 има още по добро решение - слагаш едно трупче отдолу и край с тремолото Цитирай
ivo_minchev Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 (Редактирано) Варианта с пружинката не ми реши проблема. Някакви други предложения? Наистина че варианта със 2-та гайка е най-добър, но ако за целта трябва да си купя флойд (най-малкото пътя до София ми е 35 кинта, колко ли е ще е флойд-а)... Хайде момчета! Толкова китарни маниаци има тук. Все някой трябва да е намерил по-ефтино решение на този проблем. Редактирано Април 26, 2007 от ivo_minchev Цитирай
liquid_death Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Нова ръчка на стругар с по-точна резба, или леко наваряне на ръчката отгоре на резбата и след това на стругар за нова резбичка, ако обаче е проблема в резбата на тремолото а не на ръчката, то става по-слочно....може да се направи нов отвор с нова резба и втулка.А бе за сичко ще ти трябва консултация при стругар. Цитирай
Recommended Posts