Jordan_J Публикувано Февруари 1, 2007 Share Публикувано Февруари 1, 2007 (Редактирано) Това го записахме днес в моето домашно студио (не е точно за тук, но няма да съжалявате да го чуете!!). Ще има и китари, но нямах търпение да постна! http://soundcloud.com/visiondann/stone-cold-by-mariela Редактирано Октомври 31, 2012 от musicman 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 много добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 Имах удоволствието Дани да ми изпрати линк към това парче още рано,рано сутринта,наистина предпоследния работен ден от седмицата започна доста гадничко/наема ми вдигнаха/,но след като чух това изпълнение по съвсем друг начин всичко се промени!!! Радвам се,че имаме такива таланти,с пожелание за известност извън приятелския и семеен кръг,защото този глас трябва да се чуе! Мерси за готиното чувство,до като го слушах/а и продължавам/! Митко :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 Нямам думи... Жесток глас!!!Направо онемях като го чух... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2007 Радвам се, че ви е харесало Ще има още неща, авторски Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Geo Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 Жестоко изпълнение! Коя е дамата? Надявам се и ти да отрежеш малко глави!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Share Отговорено Февруари 1, 2007 ^Мариела, сестрата на Добри (Змея) ти със сигурност ги знаеш - щото си от Каварна Скоро ще запишем нещо и с брат й и ще постна пак. И той много зверски пее! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Грация Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 Страхотен глаааааааааас! Точно, ама точно такъв съм искала винаги. Моят обаче няма нищо общо.... Дано го превъзпитам с дисциплинирана работа. Както не веднъж съм споменавала - моя е подходящ за джаз и поп, само дето не ми се пеят такива работи. Поздрави мадамата! Клавирите са страхотни! Усмивки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 Забележителен глас ! Браво !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 тембъра е много готин. С ръце на сърцето мога да заявЪ че е най добрия глас в текущата страница с теми в раздела И не само.... мисля обаче че все още може да шлифова това онова. Нека силата бъде с нея Много ми е интересно де ше са китарите и кво ще свирят, да постнеш пак резултата с китарите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Февруари 1, 2007 Share Отговорено Февруари 1, 2007 СУПЕР! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike_portnoy Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Жесток глас! Евала на мадамата! Клавирите също са добри! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 ей тва е кавър...по готино е от оригинала на Раинбов.... :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Това чувство не го бях изживявал от близо 14 год.! Влюбен съм в тази жена,точно преди години , когато за първи път чух Долорес от Кренбърийс ме сполетя същото чувство! Днес също смятам да и отделя доста време за слушане!!! На някои може и да звучи пресилено,но поне за себе си знам истината! Мерси за парчето!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Февруари 2, 2007 Share Отговорено Февруари 2, 2007 Хвала на вас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts