nemo_ Публикувано Януари 30, 2007 Публикувано Януари 30, 2007 Здравейте на всички!Казвам се Петя,на 16 год. от град Варна. От известно време се занимавам с музика(ходя на уроци по оперно пеене). Слушам всякаква музика:от класика до метал. Любимите изпълнители са Tarja Turunen and Sara Brightman,на които страшно много се възхищавам!!!Любими рок групи са:Nightwish ,Within temptation,Elis,Epica,Sirenia . Моят вдъхновител е:Таря Турунен!!!Обожавам я!!Тя е моя идол и стимул.Сега няма да се впускам в обяснения..,че ще изпиша доста. Ами друго какво да ви кажа,предпочитам да оставя хората отсреща да ме опознаят.По принцип държа н априятелите си.Винаги им помагам с каквото мога.И никога не бих ги предала!Е това е... Приятно ми е. П.п.Надявам се тук да срещна нови приятели. Цитирай
dedomito Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Здрасти , желая ти да се развиваш в пеенето , че да свири всеки може , но да пее...... Цитирай
nemo_ Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 Здравейте..tupoto kopele,dedomito. Е благодаря ти,но не всеки може и да свири.. Цитирай
dedomito Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 абе прилични музиканти има доста , но за една истинска група водеща фигура е вокала . С калпав вокал който ще да поканиш да свири резултата ще е плачевен . Аз понеже не мога да пея ама изобщо много се кефя на хора които имат глас . Цитирай
nemo_ Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 Е да, прав си ,че водеща фигура е вокала,но същото важи и за музикантите. Ами аз все още съм начинаеща и има много неща,които трябва да науча.. Цитирай
Niko Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Здравей, Петя. Желая ти много много успехи. Приятели ще намериш и дано да са много и верни /като във форума/ Продължавай с пеенето и стани велика певица. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Niko добре ти го каза, нямам какво да допълня към неговото приветствие, така че го считай и мое (какъв съм сполиатор...) Откривам и някои общи музикални вкусове Интересно ми стана какъв глас си? Цитирай
nemo_ Отговорено Февруари 3, 2007 Автор Отговорено Февруари 3, 2007 Niko,благодаря ти за пожеланията! CorvusCorax,също много ти благодаря. хихи,така ли ,...е не знаех.Също ти благодаря,че и питаш,..ами както споменах съм начинаеща..все още не се знае какъв със сигурност е,затова няма да давам прогнози.В момента наблягам повече на теория,понеже никога до сега не съм се занимавала с музика,..а и съм много срамежлива. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Абе, знам ви вас, срамежливите девойки - тука още няколко толкова срамежливи има. Гледаш ги - свити и тихи, а изведнъж като запеят - гласище не ами чудо! Цитирай
LOE Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Здрасти , желая ти да се развиваш в пеенето , че да свири всеки може , но да пее...... Пеенето е свирене на гърло Всеки може да пее стига да няма увреждания, това кой какъв глас има вече е друг въпрос Добре дошла nemo_ най добре от сега забрави думата "срам" Надявам се да ти чуем гласчето скоро Цитирай
nemo_ Отговорено Февруари 6, 2007 Автор Отговорено Февруари 6, 2007 Абе, знам ви вас, срамежливите девойки - тука още няколко толкова срамежливи има. Гледаш ги - свити и тихи, а изведнъж като запеят - гласище не ами чудо! хихи може и така да е.. Пеенето е свирене на гърло Всеки може да пее стига да няма увреждания, това кой какъв глас има вече е друг въпрос Добре дошла nemo_ най добре от сега забрави думата "срам" Надявам се да ти чуем гласчето скоро Е ще се опитам. Стига да продължа да се занимавам,ще го чуете. Цитирай
Recommended Posts