Jump to content
Българският форум за музиканти

Niko

Members
  • Мнения

    58
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Niko

  • Рожден ден 05/07/1975

Previous Fields

  • Инструмент
    китара , глас

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Niko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Браво , Дени, браво , момиче. За мен ти си победител. Да не си посмяла да се сдухаш след финала. В теб има много много талант. Ти показа на всички плямпащи безмислени хора че не трябва да се обръща внимание на празните им приказки , показа им го с пеене и чар. За съжаление в това шоу не всичко зависи от таланта на човека , по скоро е рекламна кампания на мобилни оператори и фолк звезди... ......, а също и пример за простотията народна , да не споменавам имена на участници... Както споменах по - горе , за пръв (и може би за последен път) гледам докрай подобно шоу. Пожелавам ти много , много успехи за в бъдеще , много много публика на твои изяви и едно огромно БРАВО за твоето представяне. И нека силата бъде с теб... п.с. Единствената ми утеха е представянето на Тома. Ако друг(а) бе спечелил щеше де е истински XXL канал. Браво и на него , той е от на'ще...
  2. БРАВО,МОМИЧЕ... Страхотна си. Страхотно пееш.Ти си нашата надежда за нещо истинско. Стискаме палци (на ръце,на крака ) да ги отвееш като вятъра на промяната. Заради теб за пръв път ще гледам този конкурс (докрая ). Запазете ми едно местенце във фенклуба. Искрено ти пожелавам : РАЗБИЙ ГИ... Ние сме с теб...
  3. Niko

    Озвучители

    Аз искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Боби Зашев. Освен ,че е страхотен музикант, композитор и глас(и Приятел) , това е и човекът от който трябва да се учим как се прави sound. С две думи приятел в нужда се познава. Един човек , на когото дължим много. P.S. Радваме се че те познаваме и че си толкова пич. И аре по бира де.............
  4. Перфектен .Никакви забележки. Здрасти, Пепи. Добре дошъл, крайно време беше. Желая ти много успех. И много поздрави на Майки. P.S.Какво стана с котарака?
  5. Здравей, Петя. Желая ти много много успехи. Приятели ще намериш и дано да са много и верни /като във форума/ Продължавай с пеенето и стани велика певица.
  6. Здравей,приятел. Пожелавам ти успех в музиката,а и във всичко останало. Вярно ли няма групи във русе? М/у другото щте мина натам в четвъртък.
  7. Здравейте.Аз съм Ники на 31 години съм от софия. Много обичам музиката и се радвам че го има този форум. Започнах да свиря от 10 годишен на класическа китара, но тъй като обичам рок се пренасочих към него. Моите идоли бяха и все още са ac/dc ,whitesnake,faith no more и други. За себе си не мога да кажа че съм много добър китарист, все пак свиря горе-долу добре .Преди година и половина започнах и да пея събрах група, но не се получи за съжаление. Не всичко в този живот върви по мед и масло. В момента свиря в една група и се надявам да се получи. Най важното е да гледаш напред, да си оптимист какъвто аз не съм или поне се опитвам да бъда. Освен музиката другото ми хоби е риболова, но това е друга тема и е много дълга. Те т'ва съм аз.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.