Vlado_Abroad Публикувано Януари 30, 2007 Публикувано Януари 30, 2007 Ето малко видео от последния гиг,когато дебютирахме един нов инструментал-леко балaдка си пада: Съжалявам за кофти звука,но уви от един малък въшлив кемкордър с вграден микрофон не става много добре.Изпълнението също не е перфектно,но някои от моментите в парчето ги решихме в последния момент-басистът общо взето "чете" по-голямата част от парчрто от голям лист на земята пред него Надявам се да ви хареса! Владо Цитирай
zarra Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 честно да ви кажа на мене ми стана скучно и не го изслушах и изгледах цялото Цитирай
Delyan Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 (Редактирано) Много ми хареса! Супер е! Къде е снимано видеото? Редактирано Януари 30, 2007 от Delian Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Ха ха на прозореца пише блус наобратно, горното неможах да го разчета... Цитирай
Geo Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Много интересно като синхрон бас-китара,като тоналности и т.н.Браво,Владо!Ваше ли е парчето? Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 много ми хареса въпреки записа. на моменти ми напомня Анди Тимънс , а него много си го харесвам Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 честно да ви кажа на мене ми стана скучно и не го изслушах и изгледах цялото Зара,съжалявам че не ти е харесало!Уви,мойте балади са едни такива скучни! Много ми хареса! Супер е! Къде е снимано видеото? Благодаря ти,Деляне!Видеото е снимано в един местен клуб/ресторант,където свирим постоянно,казва се Бангкок Блус.Снимаме почти всеки път като свириме там и после правим разбор на ситуацията Ха ха на прозореца пише блус наобратно, горното неможах да го разчета... Е Бангкок де! Много интересно като синхрон бас-китара,като тоналности и т.н.Браво,Владо!Ваше ли е парчето?Мерси,Гео!Има и повече тънкости към него,но уви от записа е трудно да се отбере много.Парчето е написано от мене иначе.много ми хареса въпреки записа. на моменти ми напомня Анди Тимънс , а него много си го харесвамБлагодаря ти,Пешо и се радвам че ти е харесало.Чест е за мене да е сравнено с Анди Тимънс,но приликата е просто случайна. Владо Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 И на мен ми хареса това което видях и чух - особено ми хареса че усетих една особена лекота на изказа което за инструментални пиеси е не чак толкова често срещано . Поздравления Владо .... пък и клубчето не е лошо ... нямам нещо против да изпия някоя и друга бира там ..... так держать . Цеко Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 на някои места и на мен ми бе леко скучно, но си мисля че ако си намерите един приличен клавирист/пианист всичко ще е перфектно. Така на горе споменатите места ми звучи баш все едно трябва да има клавир/клавирно соло Иначе Владо изрод си... И бай дъ уей не съм мн навътре в фужъна или квото там се води това, тъй че може мнението ми да е далеч от истината Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 И на мен ми хареса това което видях и чух - особено ми хареса че усетих една особена лекота на изказа което за инструментални пиеси е не чак толкова често срещано . Поздравления Владо .... пък и клубчето не е лошо ... нямам нещо против да изпия някоя и друга бира там ..... так держать . Цеко Цеко,благодаря ти за коментарите!Клубчето е готино и бирата е доста прилична за Щатско!Ти ела,пък бирите са от мене на някои места и на мен ми бе леко скучно, но си мисля че ако си намерите един приличен клавирист/пианист всичко ще е перфектно. Така на горе споменатите места ми звучи баш все едно трябва да има клавир/клавирно соло Иначе Владо изрод си... И бай дъ уей не съм мн навътре в фужъна или квото там се води това, тъй че може мнението ми да е далеч от истината Алекси,нема значение дали си в фюжъна или не-вкусът си е вкус и аз го уважавам!Както казват тука"храната на един човек е отровата на друг"!Аз съм мислел за клавирист или саксофонист на това парче,но поради липсата на кадри и концепцията на групата засега е това което е.За теб скоро ще подготвя нещо в по-бруталния метъл-фюжън,на което мисля че ще изкефиш!Стей тюнд,дет се вика! Владо Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Невероятно е !!!!!!!!!!! И звука ти е И аз искам такъв Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Готино е друже,кефи.И аз бих искал да намина за по бира ама пусто далечко е Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Февруари 3, 2007 Автор Отговорено Февруари 3, 2007 Благодаря за коментарите,Коко и Митак!Да се надаявам,че някой ден ще можем всички да седнам на по една(или повече) бира и да поджемим след това като трябва! Владо Цитирай
Nightmare81 Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 Супер ....В началото ми напомни на Дрийм Театър но по нататък ...какво да кажа - страхотно е !!! Незнам за другите но мисля че от барабаниста има какво да се желае още !!! Цитирай
Recommended Posts