marin_zhelezov Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Младият ни форум си има вече и място специално за тъпанджиите, за повече инфо - ЦЪК !!! Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 (Редактирано) На мен ми дава това: The Web site cannot be found The Web site you are looking for is unavailable due to its identification configuration settings. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Click the Refresh button, or try again later. If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly. Click the Back button to try another link. 11001 - Host not found Internet Security and Acceleration Server -------------------------------------------------------------------------------- Technical Information (for support personnel) Background: This error indicates that the gateway could not find the IP address of the Web site you are trying to access. ISA Server: wcflps.wash.lib.md.us Via: Time: 12/16/2007 6:17:22 PM GMT Явно е доста млад.....форума ви Редактирано Декември 16, 2007 от A-L-A-D-I-N Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 Много е млад да Я пробвай пак: http://mestence.com/BG_Folklore/index.php Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Отвори се ,изглежда добре обичам да ходя по форуми мисля че като почнат да влизат повече хора ще стане интересно! Цитирай
бобчо Отговорено Ноември 16, 2009 Отговорено Ноември 16, 2009 Абе...,взех си тъпан,обаче ми се подмята един 22инчов корпус от каса и взех да се навивам да си направя по автентичен даул!Излишните отвори по корпуса се сещам как да ги запуша(въпреки че приемам съвети),с навървянето и обтягането и насройката нямам проблем(правил съм го доста пъти),но имам доста сериозен проблем с кожите !Не казах че смятам да използувам овчи кожи,нямам проблем с клането и качественото одиране на кожата,но допълнителната обработка за която се сещам е свързана с по нататъшното използуване на кожата като украса(кво да прайш,ловджийска му работа),и тук идва основния ми въпрос,някой да се сеща за автентична рецепта за правене на кожа за тъпан?!?!?!?Минали са ми поне 20тина тъпана през ръцете,4-5 от тях с естествена кожа но никога не съм се замислял как се прави(обработва)тя!Смятам тъпана да е без обръчи,точно от онзи турския тип(в смисъл че ще си направя обръчи на които ще се опъва самата кожа,но въжето ще минава направо през тях,без допълнителните дървени които се използват в по модерния вариянт на инстумента),обаче ако някой даде и добра идея да си направя обръчите(на които ще опъна кожата)е добре дошъл!Ами тва е,не знам дали е тук мястото да питам,но гледам че доста хора са изказали мнение за естествените кожи и реших да питам!С питане до Цариград,............. !!! П.С.Като си чета поста,мисля че ако някой изобщо разбере въпроса ми заслужава почерпка,а ако успее и да помогне,направо напиване с наси..не !!!Тва е,чакам съвети,иначе правя каквото се сетя и после никакви критики !!!Поздрави!!! Цитирай
muzikancheto Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 Здравейте имам едно питане имам желание да си купя тъпан и питането ми е колко пари ще ми излезе и къде мога да си поръчам аз съм от Бургас и ако е възможно да е по сносна цена. Цитирай
kirilsat Отговорено Декември 22, 2011 Отговорено Декември 22, 2011 Колеги, имам едно предложение към вас..... Ще ли е възможно, да направите семпли, с вашите инструменти? Добре би било, да са неравноделни, за да си поджемваме от време на време с такива ритмики! Извинявам се, за спама и успехи на всички!!! Цитирай
kaiser Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 Колеги, ако някой притежава школата на Добри Палиев, моля да сканира/снима или нещо такова. Днес бях в Народната библиотека по друга една работа и между другото видях и за това и резултатът беше, че има няколко учебника на Палиев за ударни, ама точно това не. Ще съм много благодарен, ако някой откликне. Цитирай
buktop3 Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 Аз имам една за малко барабанче, тя върши ли ти работа? Има упражнения за 2/4, 4/4, 3/4, неравноделни, форшлази, маршове... Ако е тя ще ти я наснимам, нямаш проблеми. Цитирай
kaiser Отговорено Март 30, 2013 Отговорено Март 30, 2013 Става дума за "Школа за тъпан" на Добри Палиев, но съм сиг. , че и тази ще е полезна за доста колеги, така че ако не ти представлява трудност, я преснимай. Цитирай
Recommended Posts