Лими Публикувано Март 31, 2017 Публикувано Март 31, 2017 Имам повредени ел. платки и се чудя дали да ги разкарам, защото специалистите ми казаха, че са непоправими но все си мисля, че има някаква полза от тях, та дори и за резервни части. Ако пък има шанс поне частично да се "съживят" как да постъпя? Едната платка е основната от кубе ROLAND AC33 с изгорял централен процесор, който не се доставя като резервна част, а другата е видео карта от компютър. Някакви други практично приложими и ефектни идеи да предложите? Цитирай
synchu Отговорено Март 31, 2017 Отговорено Март 31, 2017 Чарковете по точно тези платки не са особено ценни. В много случаи, стойността на самата платка е по-висока от това, което има налепено по нея (в случай, че процесорите са заминали). Иначе ефектни идеи, бол: 2 Цитирай
bir4o Отговорено Април 1, 2017 Отговорено Април 1, 2017 преди да ги изхвърлиш пробвай този начин ...върши работа понякога... Цитирай
Recommended Posts