jFog Публикувано Март 4, 2005 Публикувано Март 4, 2005 Хвана ме дъжда тия дни тука и понеже на работя си седнах на задника и най накрая позаписах това онова.Все още е в много работен вариант, това са два куплета със пред и припевите Имам условната уговорка на един Амиго да пробваме вокалите.Бистря някои преходи и други работи,сега е малко във формата на инструменталче. http://usuarios.lycos.es/jfog/Final.mp3 Аз тука си пръскам колоните стана два дена вече , надявам се да се хареса и на други Не е за бременни кучета и майки със слаби сърца.Но пък е бавничко и мелодично, за мен си е направо балада Малко се поувлякох със желаниоето си да прозвучи по брутално може би...И барабаните са ми мноого слабо място..липсват ми бруталните и скоростни дрибъли на живия барабанист.Ама усъвършенстваме лека по лека. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Яко е ве, яко е. Характерния за теб "полифоничен" стил. И много мелодия. Тея шведи направо са ти взели акъла. Наистина барабаните са малко странни, ама пак стават. Яко е. С вокалите ще е още по-добре сигурно. Цитирай
AXE Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Подкрепям мизерника и само да кажа че тая идея дето почва на 22 секунда ми е АДСКИ позната от някъде и в момента правя :wall: за да се сетя мааму стара. Цитирай
the_gorer Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 тая идея дето почва на 22 секунда ми е АДСКИ позната от някъде и в момента правя за да се сетя мааму стара. Мисля, че е от една песен на In Flames, не се сещам за името. Цитирай
AXE Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Бравус E:\In Flames\2000 - Clayman\03 - Only For The Weak.mp3 Там почва на 21 секунда - закъснял си с 1 секунда Цитирай
the_gorer Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Да, това е парчето. Междудругото сега като слушам този Final.mp3 и ми се чини, че нещо в настройките на китарите не е доизкусурено - фалшивеят ми някак си. А иначе композицийката си я бива. Бравос! Цитирай
jFog Отговорено Март 5, 2005 Автор Отговорено Март 5, 2005 Бравус E:\In Flames\2000 - Clayman\03 - Only For The Weak.mp3 Там почва на 21 секунда - закъснял си с 1 секунда Верно че си прилича,но определено не съм го целял.Преди малко даже им скивах един табс и определено има разлика...До някъде обаче се улях и малко със октавера и малко се промени звученето, може би затова излезе тая прилика.Абе както и да е там ще ма соло и ня ма да сечува много Това е замисъла де ,ако не ме хванат други два дена дъждовни може и да не го завърша до края на годината,ще видим. :violin: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Хвана ме дъжда тия дни тука и понеже на работя си седнах на задника и най накрая позаписах това онова.Все още е в много работен вариант, това са два куплета със пред и припевите Имам условната уговорка на един Амиго да пробваме вокалите.Бистря някои преходи и други работи,сега е малко във формата на инструменталче. http://usuarios.lycos.es/jfog/Final.mp3 Аз тука си пръскам колоните стана два дена вече , надявам се да се хареса и на други Не е за бременни кучета и майки със слаби сърца.Но пък е бавничко и мелодично, за мен си е направо балада Малко се поувлякох със желаниоето си да прозвучи по брутално може би...И барабаните са ми мноого слабо място..липсват ми бруталните и скоростни дрибъли на живия барабанист.Ама усъвършенстваме лека по лека. хубаво е парчето..хубаво е като Памела Андерсън по бански Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 екстра е ... ама само минута е дълго ... ако не се лъжа 1:13мин ... я да земеш да го завършиш да не идвам у Испания Цитирай
jFog Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 екстра е ... ама само минута е дълго ... ако не се лъжа 1:13мин ... я да земеш да го завършиш да не идвам у Испания Ам мънинко е да повтаря се след 1,27 мин някъде..свободното време ни е кът... Цитирай
sw1tched Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 (Редактирано) Кефи ме ..хах сега виждам, че The Crow е написал абсолютно същото Редактирано Март 7, 2005 от sw1tched Цитирай
Joys Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Мдаммм мелодично е. Слушал съм го в незавършен вариант. Идеята за мелодиите е добра. Друг е въпроса, че много ми е бавно за мен ама ..... Едни по-бързи барабани ??? Цитирай
jFog Отговорено Март 7, 2005 Автор Отговорено Март 7, 2005 ..... Едни по-бързи барабани ??? искаш ли да пробваш? Цитирай
Recommended Posts