Evtim Djerekarov Публикувано Януари 25, 2007 Публикувано Януари 25, 2007 Здравейте, Търсих из нет-а, но не можах да намеря схеми на Carvin SX сериите(тези с tube-emulation). Ще съм благодарен, ако ми помогнете със някоя схема. Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 заповядай http://www.carvinmuseum.com/techdocs.html Цитирай
TONY Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 ще си правиш или ще поправяш? аз имах сх 100 - сега е в колега от форума Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 Ами в момента имам вкъщи един прототип на педалче, направен с мои идеи, и такива, гледани от разни стари патенти, и за сега има приличен звук, който на чисто може до голяма степен да бъде объркан с лампов звук, а при драйв, има част от хубавите характеристики на ламповия драйв(няма гадни, резливи хармониции както транзисторните педалчета, и количеството драйв нараства с по-силната динамика), но все пак, като цяло, не звучи съвсем като лампов драйв, просто звучи като някакъв друг драйв, и му липсват някои желани характеристики на ламповия драйв. Затова ми трябва схем,а, за да си направя още модификации по прититипа, и да видя как ще звучи. Цитирай
Recommended Posts