WestStar Публикувано Януари 24, 2007 Публикувано Януари 24, 2007 Най-сложно е да се описваш чрез писане.... Дори невъзможно според мен. Големите хора се описват с дела.... с действия, не с думи. Но още ми е рано да мисля за тези неща, докато не оставя една проста основа на всичко това, което искам да постигна... Просто да оставя една следа от мен....която да радва хората, и по някакъв начин тази след да остане... Казвам се Радослав Радоев. На 18 години съм и в момента уча в НМУ "Любомир Пипков". Последна година... Предстоят трудни месеци. А и то сам си ги направих трудни. По принцип свиря на кларинет, но много късно осъзнах, че не това е моето бъдеще, не това е моята любов, с която бих искал да се занимавам почти цял живот. Влекат ме други стилове в музиката като цяло. В момента имам един неиздаден албум с електронна музика. Правя доста успешно радио без ограничение в стиловете... За съжаление само онлайн. Дълго време се подвизавах и из разни радио форуми. Така и се оформи мечтата ми да се занимавам с радио....и електронно продуценство. Не мисля, че последните 5 години са се оказали загуба за живота ми. Научих много и ще пробвам да влезна там, където любовта към музиката е обща... Консерватория.... Имам много да наваксвам по хармония, тъй като до сега не съм имал шанса да изучавам серизно същноста на предмета. Дано се получи... Ако ли не... разчитам на връзките си в някои радиа. Но съвсем друго е да си с завършено висше. Иначе историята ми как съм започнал да се занимавам с музика е много дълга...и срванително късно почнала. Едва в 4-ти клас свиря на пиано... Почнах и с кларинет, колкото да ме приемат. Получи се така, че едва ли не свирих с счупен пръст на изпита. Приеха ме, но от там всичко тръгна назад... Музиката е всичко за мен, друго не мога да правя.... Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Добре дошъл, хубво представя не си направил надявам се да ти хареса тук Желая ти успех в подготовката за кандидатстване и най-вече в самото кандидатстване Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 ЗДрасти, профи. Горе главата, мъже сме. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Добре дошъл! По хармония (а и не само по тази теоретична дисциплина) има най-различни и добри учебници. Възможността я имаш всеки един момент, дори и сега! Научаването и разбирането зависят изцяло от теб и подхода ти - доколко ти е интересно и ще разшириш погледа си, доколко ще се съсредоточиш над това и ще му отделиш време, ще четеш (какво, откъде)... Лично аз имам повече предпочитание към западни учебници, изворът е по-богат, някои са станали класика и стандарт в САЩ например. А популярният български учебник на Парашкев Хаджиев все пак е добър. Всичко ще се нареди, дори е наредено - броеницата от събития в живота ни е урок и има своето предназначение, водейки към целта. Бъди спокоен и не се тревожи! Успех и приятни мигове във форума! Цитирай
dedomito Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Желая ти приятни мигове във форума . Винаги съм се радвал на хора които се занимават малко по-професионално с музика и винаги тайно съм им завиждал разбира си Цитирай
Recommended Posts