Termy Публикувано Януари 24, 2007 Публикувано Януари 24, 2007 Хора, счупих се да търся, но - не. Някой от вас може ли да ми каже къде мога да намеря списък със стандартни размери на Ш-образни ламели и пакети от такива за трансформатор. Трябва да направя едно проектче за школо, стигнах до това да проектирам трансофрматора и запецнах, защото не мога да намеря стандартни размери (с описание по възможност). Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете. Само в допълнение - не мога да използвам импулсно захранване и не мога да ползвам готов трансформатор - трябва сам да си го проектирам. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Приятелю, а в библиотеката (на последния етаж се намира в нашия скъп университет - I-ви блок - южното крило), потърси ли? Преди две години имаше доста литература - предполагам, че нещата не са се променили много!? Цитирай
Termy Отговорено Януари 25, 2007 Автор Отговорено Януари 25, 2007 За съжаление не мога да и отделя кой знае колко време, та затова се оглеждам из нета. Както и да е, намерих някакви размери там, но не ми свършиха работа. Предполагам, че е защото бяха в някакво ръководтво за радиотехника. Трабва ми нещо по-мощно от захранване за радио. Имам и такъв проблем, че не ми е съвсем ясно къде да ги търся. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 За съжаление не мога да и отделя кой знае колко време, та затова се оглеждам из нета. Както и да е, намерих някакви размери там, но не ми свършиха работа. Предполагам, че е защото бяха в някакво ръководтво за радиотехника. Трабва ми нещо по-мощно от захранване за радио. Имам и такъв проблем, че не ми е съвсем ясно къде да ги търся. Опитай ТУК, но трябва да се регистрираш, Може да ти помогнат. Цитирай
presly Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Колега, тия работи са си стандартизирани от хиляди години. Провери в БДС (Български Държавен Стандарт) частта за радиоелектронни устройства. Също в мрежата стандартите AES, ISO и DIN. Успех! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 ^presly къде да провери по БДС ??? Termy виж този сайт: www.magmet.com Това е фирма която прави ламели за най-разни трафове. Има и размерите Цитирай
Termy Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 Благодарско за помощта. Все още съм запецнал и затъвам още повече. Ще го видим какво ще правя. Ако имам нужда от още помощ, ще нахалствам Цитирай
Recommended Posts