Пламен Миланов Публикувано Февруари 17, 2017 Публикувано Февруари 17, 2017 Здравейте!Опитвам се да си направя малък педалборд с велкро. Проблема който срещам е, че велкрото което намирам във Варна струва 15лв на метър, а това което видях онлайн е 2 лева на метър. Спомням си също така, че съм виждал обяви в този сайт да се продава велкро по 7-8 лв/м. Някой може ли да ми обясни на какво се дължат тези разминавания в цените ако приемем, че ширината е една и съща 4-5см. Също така, коя част от велкрото се поставя на педалборда и коя на педалите? Предполагам, че мъжката е на педалборда, но все пак ще съм благодарен ако някой с опит сподели мнение. Цитирай
JetMan Отговорено Февруари 17, 2017 Отговорено Февруари 17, 2017 Най-хубавото велкро което съм намирал и ползвал е прочутото синьо велкро на Хобикинг: https://hobbyking.com/en_us/polyester-velcro-peel-n-stick-self-adhesive-v-strong-1mtr.html 12$ е метъра, с доставката до БГ ще излезе вероятно 15$ от Евро склада - идва за около седмица. Разликата с това "евтиното" е, че това държи уникално добре, и се залепя "мъжката" Тези за 2лв на метър съм 99% че ще ти се разлепят след 1 ден. За другото което е 15лв на метър не мога да коментирам. Иначе коя част къде залепяш е без значение. Цитирай
Пламен Миланов Отговорено Февруари 17, 2017 Автор Отговорено Февруари 17, 2017 Благодаря за съвета Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 17, 2017 Отговорено Февруари 17, 2017 Преди време си купих велкро от най-стандартен магазин за шивашки джаджи. Държи супер кораво (едвам го махнах) и беше много евтино, тип 2-3 лева метъра. Аз си правих дръм мат маркери, но и за китарен педалборд е същото. Цитирай
Recommended Posts