Prascho Публикувано Февруари 13, 2017 Публикувано Февруари 13, 2017 Здравейте, Опитвам се да открия ето тази школа: "10 пиески за най-малките за 4 ръце" на Жул Леви Имах 2 копия като ученик, но явно съм ги дал назаем и сега ги няма, а ми се ще да ги изсвирим заедно с дъщеря ми. Някакви идеи и предложения? Предварително ви благодаря! Цитирай
yamaha Отговорено Март 5, 2017 Отговорено Март 5, 2017 (Редактирано) Мисля, че някъде ги имах и ако ги намеря, понеже са в по-голям формат от А4 и няма как да ги сканирам, ще ги щракна като снимка, а после ти ще може да си ги отпечаташ в А4. Ако оставиш мейл ще ги пратя там (ако успея да ги открия), ако не - ще ги кача в dox-а и ще дам линк. Редактирано Март 5, 2017 от yamaha Цитирай
yamaha Отговорено Март 5, 2017 Отговорено Март 5, 2017 (Не ми дава опцията да си редактирам предишния пост, затова пускам нов) Добра и лоша новина - намерих ги и даже са в А4 формат, което улеснява сканирането ; проблемът е, че навремето са били преснимани вече и копията не са идеални, но пък поне нотите се четат нормално. Остави мейл или направо пиши на 55555@writeme.com и ще ти изпратя от там. Цитирай
Recommended Posts