jFog Отговорено Февруари 8, 2007 Автор Отговорено Февруари 8, 2007 Размачка пъпешите просто Вокалната полифония към края е някъде към 18-то чудо у форума много по секси звучиш вече ,спор нема ,увладяваш инжинерни пинизи! Цитирай
ililst Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 ммммм, много свежо! Е те такива творения много ме радват! Евала! Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 26, 2007 Отговорено Февруари 26, 2007 Хахахаха, изчаках да видя докъде ще стигне това начинание и дотук адски много ви се радвам на постигнатото! Евалата, народе! Монка, човеко, откъде го извади този вокал! Следващият път ще ме е страх да ти казвам здрасти... Дотук показаното мо говори само, че няма нужда от репетиции, за да се постигне нещо така приятно за ухото! Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 26, 2007 Отговорено Февруари 26, 2007 Ето и един вариант от мен, само примерен....моля те jFog прати ми текст и обещавам да пробвам да направя нещо по-сностно. А за сега само един щрих.... http://media.putfile.com/Deadly-Bite---jFog-and-Liquid-death Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 Ето и подобрена версия. http://media.putfile.com/Deadly-Bite-12 Цитирай
jFog Отговорено Февруари 28, 2007 Автор Отговорено Февруари 28, 2007 (Редактирано) Пич имаш много приятен тембър и дълбоко гърло, или готин микрофон или и петте радващи ефекти постигнал си! Нека силата бъде с теб! текста го изяде общинкия кон..ше го кова тепърва фърху нарочените фрази...да кажем. като придобият нещата по обобщен вид що да не попееш,няма проблеми. Мей дъ бруталити уит ю п.с.що не минеш през говорилнята,има една тема дету едни метали праят песен,а са само китаристи и вокалите са само един п.с.2 Deadly Bite щото е на МъРъ три и мисля че е с една идея по гот ое уейфа в Путфайл-а Редактирано Февруари 28, 2007 от jFog Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 прав си за бруталити-то на МъПъТри-то. малиии, много злоба има в тиа файлчета. евала! jFog, ено интимно въпросче към теб: с кво си записвал тия валяци? подочух нещо за ВАмп - има ли хляб тая версия? кийп ап де гут върк! Цитирай
jFog Отговорено Февруари 28, 2007 Автор Отговорено Февруари 28, 2007 На X-Vamp съм за хоум ентъртеймънт е шеснайси,макар че има няколко косура НОсъм каточе ли по склконен да вярвам че не звучи много като хората накрая, щото зъм кръгла нула в постобработката на китарния звук.. ТОва което се чува е което дава ефекта плюс малко среди в крайния микс ги слагам. записвам на панорама 50 на 50 на моно траци котараци. бленда 82 на около 60% гейн и с леко завишен пресънс.. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 значи аз нямах много високо мнение за Х-Вампа, ма ти направо ме накара да се замисла... трябва му фърла някой поглед още Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 Аз мисля , че за целта за която го ползваш си звучи екстра, колкото и да не са съгласни компетентните по въпроса. А като се има предвид , че е и почти без пари...ехеее, пей сърце! Като порастнем още и ние ще свирим на Mesa Boogie пред жените и децата п.п. Ех, пак си пускам Deadly Bite че кефи на макс това парче, нищо че е на xVamp. Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 28, 2007 Отговорено Февруари 28, 2007 ^ аз като порасна ако може пред децата не с Mesa Boogie а с Diezel-че, а? той направо зе че доказа, че като знаеш как да използваш апаратурата е май по-добре... Цитирай
Recommended Posts