f1_sound Публикувано Януари 23, 2007 Публикувано Януари 23, 2007 (Редактирано) Здравейте днес попаднах в един магазин в Пловдив на Шуърче sm58 с Мексиканска шпула и останах учуден щото цената му е към 50 лв мисля не съм сигурен точно, но там беше някъде, може и по малко, на фасон е едно към едно с оригинала който имам, малко е по лек, има си прекъсвач, абе с една дума някой замервал ли го е чистотоно каква е разликата от Оригиналния см58 изобщо някой ако го има и ползва какви са впечатленията му /то че разлика ще има ама допустима ли е за тази разлика, защото цената е стряскаща/ Много ми е интересно да разбера Редактирано Януари 23, 2007 от f1_sound Цитирай
steeltanto Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Стига бе - 50 лева ли станаха,бяха 90 - брях! Един колега си взе 2 броя и гордо ми ги домъкна за проба - резултатът беше стряскащ мисля,че успя да изкара няколко дни,преди да им смени шпулите с някакакви други ментета пак Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 От думите ти разбирам че нестават за нищо така ли, защото нямам ка да ги пробвам и да ги чуя, дай инфо за пробата огромна ли е разликата от оргинала Цитирай
steeltanto Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 (Редактирано) То нямаше прилика,отделно че изгоряха за нула време, но колегата използва телата и с монакорските шпули поне ставаха за кръчмарска работа. Въобще не очаквай да намериш каквото и да било качество от тези ``SM58``-ци,каквито и да са ЕДИТ - как смяташ да купуваш микрофон без да го пробваш? Има и един основен принцип - микрофон се пробва при нулеви корекции,за да разбереш как звучи.Поздрави! Редактирано Януари 23, 2007 от steeltanto Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 Мерси за инфото така и предполагах че не стават за нищо Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 (Редактирано) А ти как смяташ, ще го купя ли преди да го чуя все пак от доста годинки се занимавам с записчета просто питах някой попадъл като теб да си каже мнението, за да не си правя трудът да го предплащам с уговорка, да си го нося в студиото, и да го пробвам, след това да го връщам , мнооо бензин , че и магазина ми е далече от студиото Иначе пак мерси че ми спести това губенена време Поздрави Редактирано Януари 23, 2007 от f1_sound Цитирай
yamaha Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Става дума за оня Шур с копчето при Наско на "Ив.Вазов", нали? Знаеш ли от кога седи там на 50 лв.... и като махнеш 20% (стандартната печалба на Наско) остава 40 лв. - мислиш ли, че някой ще се раздели с Шур SM58 за тази цена... Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 Не не, говоря за Чисто нов във Викиват Цитирай
разбойник Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Най-вероятно са менте. http://www.audiolux.info/ Цитирай
yamaha Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Не не, говоря за Чисто нов във Викиват Ееее...тогава 101% е ясно за какво става дума, като знам Викиват на какви цени продават по принцип, че щом си имат собствена парична единица (1V=2 лв). Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) Най-вероятно са менте. http://www.audiolux.info/ Тенкс гайс, то на мен ми е ясно че са менте ама беше ми любопитно колко са далече от оригинала, това питах и вече се разбрах, то на линка от Разбойника е дадено ясно, защото някъква нотка на съмнение, чисто човешка, се появи и си мисля ами ако са ги докарали горе долу да риличат по звук, то тогава за тези пари, е напрево без пари, та това имах в предвид, знае ли човек какво да очаква от китаец и мексиканец, то китайците в космуса отидоха Ама явно много ми се иска, ама то пуста широмашия Редактирано Януари 24, 2007 от f1_sound Цитирай
yamaha Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Абе днес бях във Викиват и видях SM58 за 198 лв. (на таблото заедно с останалите 30-тина микрофона) - къде си ги гледал за 50 лв.? Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) На същото място където си бил, ама казваш че искаш от пунтажа на този шуар, тогава продавачката ще ти го извади и ще те стресира с цената, вече е 36лв един приател ми се обади запъхтял днес, че го е видял във викивад днес да.... повтарям 35лв Редактирано Януари 24, 2007 от f1_sound Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Окончателната цена която току що ми каза моя човек щото му се обадих сега е 36лв но и по негови думи микрофона за нищо не ставъл затова аз благодаря за мненията Модовете могат да турват катанеца на темата Цитирай
bratmito Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 остава 40 лв. - мислиш ли, че някой ще се раздели с Шур SM58 за тази цена... И аз се чудех кой ще се раздели със Celestion G12-65 ('83 година според маркировката) за 45 кинта,ама уви,за толкос го взех от дупката. Цитирай
Recommended Posts