Square Публикувано Януари 20, 2007 Публикувано Януари 20, 2007 Искам да попитам, дали стиловете за Roland VA-7, които са формат .STL, могат да се пуснат на Roland EXR-5s, и какво е качеството. Ако някои иска да разменим по някой стил, да пише. Благодарско!! Цитирай
ves_es Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 мислия че няма да имаш проблеми с стиловете всички са STL за роланд . ако имаш скайп ника ми е ves_es може да разменим някои друг стил ... Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Теглете от нета "ЕМС Стайл Уъркс 2000 - Юнивърсъл" и конвертирайте стилове на воля - от платформа към платформа. Цитирай
JennY Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 (Редактирано) а могат ли да станат стиловете от roland va-7 на roland doscover5 ??? понеже ми казаха че на дискавър не можело да вкарваш стиловете а трябва сам да си ги правиш Редактирано Януари 31, 2007 от JennY Цитирай
Square Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 понеже ми казаха че на дискавър не можело да вкарваш стиловете а трябва сам да си ги правиш Е аз ако имах тая машина...няма да се ядосвам ако не може да си вкарваш стиловете, а сам да ги правиш. Все пак на клавира можеш да си издокараш стила точно, както си искаш. Цитирай
vasko penev Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 kolega da te popitam za edna informaciq az imam roland exr-5s i mi dadoha stilove za korg pa50 ot kade moga da si izteglq programa za konvertirane?blagodarq Цитирай
SGEORGE Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Аз имам една молба.Едно приятелче има Roland V-3 и ме помоли да му намеря стилове.Аз по принцип не се занимавам със свирене със стилове и нямам никакви, но му обещах да се поразтърся малко.Та ако можете да споделите нещо ще съм ви много благодарен.За съжаление аз нямам как да ви пратя нещо, тъй като нямам.Надявам се да ми помогнете. P.S.Приятелчето свири български народни и македонски песни. Предварително благодаря на тези, които ще се отзоват. e-mail: sgeorge@abv.bg Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Трябва да са съвместими Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Зависи с какви инструменти ще е направен Самият стил за VA-7 ако е с инструменти които Exr5s ги няма просто няма да тръгнат, но Style Works-a може да ги преобразува в стандартни инструменти няма да е същото но пък ще си имаш ритъма. Цитирай
Recommended Posts