Jump to content
Българският форум за музиканти

Square

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Roland EXR-5s

Square's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Някой може ли да обясни малко по-подробно (но все пак разбираемо) за какво служат тези джаджи и мога ли например да си записвам от клавира авторски парчета на тях с добро качество? Дали може да се прави редакция на парчето, ефекти, наслагване на тракове и т.н. и ако някой предлага втора ръка такова устройство да направим трампата..
  2. Square

    Roland Exr-5 S

    Май PA-50 е по-доброкато избор, но и EXR 5s -a не е лош. Чесно казано не ми е изневерил до сега. Всъщност не е синт, а arranger.
  3. EXR-5s ако идеш до Бозов го продава на 1300 лв. и при малко късмет може да ти направи прилична отстъпка. Доволна свирка е, upload-ваш стиловете от дискети, без да ги качваш в паметта, така че 4-те MB памет, не са чак толкова важни.
  4. Колега, дай skype или нещо подобно. Аз съм със същия клавир. Ако искаш да обменим малко инфо. skype: sweeppad
  5. Батко, тва не се ли оправя с като изключиш Local-a в миди-опциите , мисля че за това става въпрос.
  6. GW-7 не е лоша. Има два контролера,къмсинтезатор бие, има хубава памет. Лошото е, че няма флопи, което си е (според мен) важно, за лайф-изпълнения. Пробвай EXR- версийте, на Roland. JUNO-D не съм го слушал. Иначе Roland определено бият състезанието в тея ценови параметри, в сравнение с Yamaha 100 %.
  7. А искам да питам за тея солистичните свирчици. какво представляват...
  8. Искам да питам т.к. не съм на ясно за тея миди-контролери. Тва ли са онея малки свирчици дето се слагат над основната свирка? Къде се включват? С какъв кабел? По-добър перформанс ли дават от основната свирка. Изобщо каква им е целта.
  9. Брато кажи град. Имам доволен Roland 400 лв. с прилични пиано-бленди: към 10 вариации(по-истински от yamaha на същата цена). Има си и сума ти стилове, 300 бленди, доволно за ученик. Трябва ти един сустайн-педал и си готов.
  10. Колеги, някои да има желание да разменим някой и друг стил, (кръчмарско става въпрос). Айде, че и на мен ми писна да си слушам досегашните, па камоли на клиентите. skype: sweeppad e-mail: sweeppad@mail.bg .
  11. Какво толко па тая бленда...най-обикновен SAW.. или Square или нещо такова. Иначе и аз съм за Roland. Повечето роланди я имат тая бленда. Ама колега, бая си закъснял..по-добре си се занимавай с това, дето до сега си се занимавал. Много познати си купуват скъпи самосвирки, които след две седмици зарязват. Ако на истина си решил да клавириш, действай.
  12. Брат, впрегни cakewalk-a, като рестартираш програмата синхрона се оправя. Иначе си има в настройките опции как миди-сигнала да излиза през свирката.
  13. Square

    Midi в Reason

    Преобърнах цяла България за такъв кабел, и като го взех най-после, не бях много доволен от работата. Синхрона бяга след 30 мин. работа, не знам как се оправя. В крайна сметка и software-ът не вършеше достатъчно работа, за по-фина обработка на песни.
  14. Ето какво намерих ама май е платено: http://cgi.ebay.com/Roland-E-38-Synthsizer...6QQcmdZViewItem
  15. понеже ми казаха че на дискавър не можело да вкарваш стиловете а трябва сам да си ги правиш Е аз ако имах тая машина...няма да се ядосвам ако не може да си вкарваш стиловете, а сам да ги правиш. Все пак на клавира можеш да си издокараш стила точно, както си искаш.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.