GroOveR Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 От всички видеота които съм гледал на Mike Portnoy,само на едно съм го виждал да свири без кардан и то на малък сет.Той сам казва че още от малък свири с 2 каси защото това е удобство за него,а по въпроса с Pull Me Under - разбира се че може да се изсвири с една каса Цитирай
drummer_93 Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 ПП:я почакаи малко!как ще кажеш че pull me under i home sa v awake?!те са в различни албуми-Once In a Live time and Scenes From A Memory!Tи маи ме изпробваш Пич,Pull Me Under е от Images and Words... Да вземеш да понаучиш дискографията на ДТ ли?... Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 А вие с една, две,три каси ли свирите ? Цитирай
The-Drummer Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 (Редактирано) ПП:я почакаи малко!как ще кажеш че pull me under i home sa v awake?!те са в различни албуми-Once In a Live time and Scenes From A Memory!Tи маи ме изпробваш Пич,Pull Me Under е от Images and Words... Да вземеш да понаучиш дискографията на ДТ ли?... Грешката е моя.всъшност mike portnoy свири на турнетата си с по-4 каси?аз лично съм имал щастието да свиря само 1 път с 2 каси,но сега събрах пари за кардан .някои има ли записи да прати линк да се ориентирам за барабанистите във форума,защото сега се регистрирах. ПП:не ви ли харесва повече да импровизирате? Редактирано Август 22, 2007 от The-Drummer Цитирай
Spaz Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Майк на турнета свири с 3 каси - 2 по 22 инча и една 26 (в конкретния сет). Никога не е свирил с 4 каси. В Турция си беше с 2 каси, нямаше я дясната страна на сет-а му. по мое сведение,тои винаги е свирил с кардан(въпреки,че не му пречи да свири и с един де)или 2 или повече каси.аз му имам 2 диска (учител за барабани) на които тои казва че може да се издокарват много неща с 1 каса или без кардан,но тои свирел винаги с кардан.ако съм в грешка ме поправи,защото може да не съм разбрал правилно 1. Винаги е свирил с кардан (2 каси) ама не точно. В Octavarium половината парчета са записани на сет-а дето е реплика на сет-а на John Bonham и там свири с единичен педал. 2. То може много неща, зависи ти как искаш да го свириш и как ти е по-удобно и лесно ПП:я почакаи малко!как ще кажеш че pull me under i home sa v awake?!те са в различни албуми-Once In a Live time and Scenes From A Memory!Tи маи ме изпробваш 1. Once in a live time е концертен албум, не знам как реши, че Pull me under e от там, но както и да е. 2. Awake е любимото албумче на "феновете" на Dream Theater, които се носят с кубинки и миришат лошо лятото. 1 Цитирай
The-Drummer Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 1. Once in a live time е концертен албум, не знам как реши, че Pull me under e от там, но както и да е Еи неразбирам,защо се прави от мухата слон.сбърках-това е!Важното в случая е темата На кой парчета сте изкарали барабаните 1 към 1?.Пък и аз я слушам от скоро. та има ли някои да ми прати линк да видя как свири на барабани? Цитирай
drummer_93 Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Майк на турнета свири с 3 каси - 2 по 22 инча и една 26 (в конкретния сет). 26"-цата беше от Albino Monster-a...сега не е ли с 2 по 22 и една 20"?Новия сет Mirage Monster?: Извинявам се за оффтопик-а! Цитирай
Spaz Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Дам, аз се бъркам със стария, че беше няква огромна касата... Цитирай
saxon Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 ебати и простата тема и простите постинги...наистина ако има конкурс за най-тъпашки подфорум,т.нар."барабанисти" ще грабнат приза Цитирай
The Crow Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Хайде престанете с глупостите, стига офф,а колкото до The-Drummer -пич не пиши неща ,в които не си сигурен,иначе има тема тук в която можеш да видиш как някои хора от форума свирят. Цитирай
GroOveR Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Тая тема се насра отдавна За това става въпрос Цитирай
Drunken_Master Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Абе аз свиря от няма и една година ама поне успях за този срок да науча 1 към 1 две песни: Megadeth - Symphony of destruction и Sepultura - Roots, bloody roots Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Абе аз свиря от няма и една година ама поне успях за този срок да науча 1 към 1 две песни:Megadeth - Symphony of destruction и Sepultura - Roots, bloody roots Браво продължавай в същия дух! Цитирай
Recommended Posts