grafarena Отговорено Декември 8, 2016 Отговорено Декември 8, 2016 Браво пич ,изкефих се!И свиренето-свирене и тона чук ,и Гибито Gold Top!!! 2 Цитирай
Claypool Отговорено Декември 8, 2016 Отговорено Декември 8, 2016 Яка свирня, браво. А с какво оборудване постигаш този звук, че ми стана интересно? 1 Цитирай
Heartman Отговорено Декември 8, 2016 Отговорено Декември 8, 2016 (Редактирано) Doug Aldridge style! Най-после да видя някой да свири кадърно кавър!Поздравления! Това всъщност е Burn/Stormbringer както ги правят на live. Маршалско ми звучи или е някоя симулация от програма. Редактирано Декември 8, 2016 от Heartman 1 Цитирай
ultramega Отговорено Декември 9, 2016 Отговорено Декември 9, 2016 Добро свирене ! Иначе това за мен не е кавър, а e упражнение . 1 Цитирай
pepata Отговорено Декември 9, 2016 Автор Отговорено Декември 9, 2016 (Редактирано) Яка свирня, браво. А с какво оборудване постигаш този звук, че ми стана интересно? Записано е директно с процесор vox tonelab le. Мога да ти дам настройките ако имаш такъв. Doug Aldridge style! Най-после да видя някой да свири кадърно кавър!Поздравления! Това всъщност е Burn/Stormbringer както ги правят на live. Маршалско ми звучи или е някоя симулация от програма. Doug Aldrich ми е един от любимите китаристи радвам се, че има и други в този форум, които го харесват. Симулацията мисля, че е на mesa boogie, но не съм сигурен. Пише US modern или нещо от сорта. Иска ми се Маршал, но на съседите няма да има хареса, хаха. Редактирано Декември 9, 2016 от pepata 1 Цитирай
Heartman Отговорено Декември 9, 2016 Отговорено Декември 9, 2016 Ей сега видях че съм объркал фамилията.Aldridge e Tommy, а Doug e Aldrich....нали свиреха заедно преди Сега by the way имат нова банда тези отпадналите от Whitesnake, Dead Daisies.Даже подгряваха Whitesnake в София. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 9, 2016 Отговорено Декември 9, 2016 Супер изпълнение! И поредно доказателство, че китарният тон се прави (най-вече) от добрата свирня. Проц, не-проц - фенът свири яко и затова така и звучи! @ultramega "In popular music, a cover version or cover song, or simply cover, is a new performance or recording of a previously recorded, commercially released song by someone other than the original artist or composer. A cover version can also refer to a rerecording of a song by the original artist or performers under a different record company." Не се заяждам, просто се замислих дали за "кавър" има изрично изискване нещо по текст/музика/изпълнение да е променено спрямо оригинала и в каква степен. Бая четох, но честно казано не пишеш еднозначно, даже имаше инфо, че преди години една и съща песен е била записвана и издавана от двама различни изпълнителя/компании почти по едно и също време. Доколкото може да се вярва на инфото в Wikipedia, де... 1 Цитирай
ultramega Отговорено Декември 9, 2016 Отговорено Декември 9, 2016 Нямах предвид , че трябва да е променено. В случая обаче , кавър са направили хората които са представили бекинг трака, а pepata си го ползва да си свири китарната партия отгоре. И аз не се заяждам , а дори Уикипедия да не потвърди моето мнение ,аз си държа на него в моя си личен мироглед. 1 Цитирай
Recommended Posts