kulov Отговорено Декември 9, 2016 Отговорено Декември 9, 2016 Ползвам hartke xl410 без хорна, леко модифицирано ) 2та алуминиеви говорителя са сменени с винилови. Така го бях взел през 2013, докато бях в Англия. Главата е хартке ha4000, 400 w, в тази конфигурация вади около 290 вата (така поне пише върху него). Съвършено съм доволен. Стани (абат) ще ме извинява, но изцяло не съм съгласен с него. Преди 2 месеца дори делихме една сцена, но те пътуваха и бяха пристигнали по-късно, точно когато ние приключвахме. Ако беше послушал, друго щеше да казваш тук Звукът е доста пробивен и отчетлив, алуминиевите говорители са много добър избор. Мнение от първо лице. В кралството свирих в една репетиционна с едни англичани. Единият от местните ригове в репетиционната (за китара, нали) беше с прецакан бутон за усилване и можеше да бузи само на макс, затова се наложи да сложа моя на 3 (от 10). Навярно някои от колегите могат да ми се смеят, но аз съм бил там и това ми се е случило - като засвирихме въздухът се втечни. Някакси се сгъсти. Аз бях най-шумният от всички. 1 час продължи това нещо, на втората песен си сложих топчета от тоалетна хартия в ушите. После 1-2 дена почти не чувах. По твоя въпрос - свиря с 5-стр. басове и съм доволен от ниските. Е, ние свирим от дъжд на вятър, иначе бих си взел и една алуминиева 15ка, да завърша рига, но към момента няма смисъл. Само ще си я гледам. https://www.facebook.com/hristo.dangalov/videos/10206949735292852/ Ето един линк, може да го чуеш в действие. Съжалявам, че вокалът няма глас. Така става, когато единствената ти репетиция е 3 часа преди участието ) 1 Цитирай
exlucifer Отговорено Декември 25, 2016 Отговорено Декември 25, 2016 Различни конфигурации с 410 на Hartke ползват Victor Wooten,Billy Sheehan,Geezer Butler(Black Sabbath) както и покойният Джек Брус в последните си години.Аз мисля че тези хора държат на качеството си на звука.Вярно че почти всичките вкарват в играта и 115 или 215 модули към 410ките,но те озвучават места далеч по-просторни от нашите мази,гаражи,бараки,кьошкове и т.н. с всичките им там ями ,трапове. и дупки в паркета където ниските честоти да пропадат.... 1 Цитирай
Recommended Posts