edgecrusher Публикувано Януари 17, 2007 Публикувано Януари 17, 2007 (Редактирано) Така де, под-заглавието казва почти всичко. Само ще допълня ,че това е парче на група( Impergium, London), a не от соло-проекта ми. Записано е в домашни условия с миди-барабани. В случая аз отговарям за едната китара и всичките вокали. Ако си падате по Траш/Дет Метъл: <Кликни Тук> Редактирано Януари 17, 2007 от edgecrusher Цитирай
yakiya Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Е ,па арно е парчето. Имаше едни французи навремето Loudblast .Напомняте ми стилово на тях.Бравос! Цитирай
jFog Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Ей чи много куфеещ запис дя Два кусура на цялата хава. Чинелното отделение я някъкси леко по силно като цяло от тъпаните(които е можело да се усилят овчи малко според мен) втория кусур е чи много кратка веселата част (деба) Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 Това с чинелите и аз го забелязах и съм дам наставления на барабаниста( който е и програмист в случая),а за "веселата" част имам една идея, но да видим как ще се приеме от останалата част от бандата. Иначе, мерсаЖ за отзивите, we appreciate this, y'know! Цитирай
AXE Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Aaa, яко Браво! Много ми хареса! М, солото няма ли да е по-добре с по-малко стържеща бленда? Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 якууу, много приятен джънгърец Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Ами супер приличен олд скуул дет метъл! Бравус! Саунда верно има да се оправя, но като за демо става. Цитирай
fracture Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) верно че чинелките изпъкват, но това е поправимо, иначе хваща ухо p.s. моля някой модератор да изтрие този пост Редактирано Януари 24, 2007 от fracture Цитирай
fracture Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 верно че чинелките изпъкват, но това е поправимо, иначе хваща ухо Цитирай
Recommended Posts