musicman Публикувано Януари 17, 2007 Публикувано Януари 17, 2007 Обсъждане на тема от сайта: Настройване на барабани част 1 и 2 Част 1 Част 2 Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Много гот...дано да има все повече подобни статийки....между другото тука из темите има няколко доста интересни, които могат да свършат работа за сайта....има за видовете дървесина и за кожите също...ако модовете са навити мога да ги изровя. Също така съм чувал, че Цецо Георгиев има разработена огромна дипломна работа на тема (не съм сигурен) историята на барабаните....но това все пак той може да прецени дали да се публикува. Все пак мисля, че ще е адски интересно. Браво още веднъж Цитирай
musicman Отговорено Януари 17, 2007 Автор Отговорено Януари 17, 2007 ^ Модераторите не се занимават със сайта Тук им е предостатъчно Ако имаш някакви идеи или предложения - формулирай ги точно и ми прати преложенията на ЛС Цитирай
Sebastian Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Полезна и отдавна търсена информация П.П. Кефя се че и Цецо като мен казва "резонаторна" кожа Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Браво на Цецо Георгиев и на musicman - много полезна и добре предложена информация ! Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 Аз чак сега успях да я изчета от начало до край и се присъединявам към мненията на колегите по-горе. Браво, чудесна статия ! Чакам, а навярно и не само аз, още подобни полезни материали. Цитирай
drumss Отговорено Март 11, 2007 Отговорено Март 11, 2007 Браво на бате Цецко Информацията ми е ужасно полезна и поднесена така, че да бъде лесносмилаема и достъпна за всеки С нетърпение очаквам още такава Цитирай
Recommended Posts