nels2 Публикувано Ноември 14, 2016 Публикувано Ноември 14, 2016 Здравейте! Извинявам се предварително, ако мястото на темата не е в този раздел или вече има създадена такава. Интересувам се от информация относно ин еър мониторните системи. Стерео или моно е по-добре да си взема , ако може да ми препоръчате някакви добри марки. Колебая се между Shure PSM200 , Hed Audio Wiem set 200 , JTS-SIEM-2T-SIEM-2R или Galaxy Audio As1100 UHF. Ще се радвам да споделите и ще съм признателна , ако ми помогнете в избора.Аз съм вокал и ми трябват за изпълнение на живо. Цитирай
iliev.p Отговорено Ноември 14, 2016 Отговорено Ноември 14, 2016 Един ориентир-на какъв микрофон пееш досега(кой е твоят,предпочитан микрофон)това ще те ориентира и за системата.Ако ползваш shur,вземи нея,ако ползваш друг ,другите системи са и по евтени. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 14, 2016 Отговорено Ноември 14, 2016 Ако системата е стерео трябва да заемеш два от Aux-ите на миксера. А на повечето май не им се намират излишни. Тей че помисли и за това. Предполагам, че ще може и в моно режим да бачка, но провери. Цитирай
Recommended Posts