bobalan Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Песента ми хареса А ДжейФог ми взе думите от устата - айде да се хванем и да направим дискче с предложените от съфорумци песни? Балканджи гласуват ЗА! Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 И аз съм за! А що се отнася до смешния мъжки вокал, ефекта е "търсен". Той загатва лявата ориентация на Орфей, повлиян от съвременните модерни трактовки на митологията Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Случайни неща няма. Идеята за диск определено е свежа. Да! Отделено е нужното внимание и време на парчетата за про звучене, според мен го заслужават. Цитирай
zarra Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 И аз съм за! А що се отнася до смешния мъжки вокал, ефекта е "търсен". Той загатва лявата ориентация на Орфей, повлиян от съвременните модерни трактовки на митологията това ще трябва да го впишеш като обяснение към журито ,за да не се чудят Цитирай
biala Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Що за пародия пък е това чудо??? Вие пък хептен подценявате слушателите, даже не е смешно, а за слушане изобщо нестава. Съжалявам ако съм прекалено негативен ама тази мп3-ка направо ми бръкна в здравето Всички си имаме кусури в изпълнението, аранжимента или звука ама повечето неща са направени с хъс и емоция, докато това е точно обратното - няква чудесно направена и добре изпълнена безмислица... Цитирай
zarra Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Е можеше да бъдеш малко по- деликатен все пак - много грубо подхождаш !Имай предвид ,че музикалния вкус се изгражда ....това което на тебе ти се струва смешно ,за този който го е създал в момента може да е най- високото достижение като вокализация и композиция...и да му кажеш ,че е гадно можеш само да го ядосаш а той изобщо няма да разбере какво не си харесал .......като мине време и надрасне себе си ще го чуе по друг начин и ще си каже лелееееееееееее колко смешно съм звучал тогава ......ама за това се изисква време .......така че .......бъди по- деликатен Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Много добре е направено, единствено, според мен, нямаше да е зле, ако и мъжката партия беше по-ясно, по-попаджийски изпята. Цитирай
joanadakel Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Влюбена съм в първите 15сек.-направо са разбивач! Споделям смнението за мъжкия вокал. Иначе - перфектна песен. Само текста не ме впечатлява, но това си е лично мнение, а и на Евровизия не мисля, че отделят особено внимание на текста,..пък като се замисля.. на каквото и да е стойностно. Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Отваря ми некви 5 секунди... ЩО така? Цитирай
Recommended Posts