Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
....

А направата на такова устройство реално е малка двуцифрена сума- антена, усилвател, смесител.

...

Без да искам да създавам спорове, но за качествените (да кажем и скъпи) устройства в повечето случаи се използват и качествени чаркове. А те съвсем не са толкова евтини. Трансформатор за микрофонен предусилвател от типа на Cinemag, Lundahl, Jensen, Sowter варира от 30$ до 130$, а в някои са по-два. Компонентите с ниски отклонения и добре подбрани, също съвсем не са евтини. Но резултата си заслужава.

Така, че всъщност единственият по-евтин компонент, както точно, според мен, се отбеляза по-горе е труда.

Иначе теорията си е теория, но бих заложил на Тек 21, а не на Берингер за усилвател, който теоретично е един и същ (щото Берингер са го изкопирали)....въпреки че първите са 2-3 пъти по-скъпи от вторите.

Отговорено
Харесал съм един преамп (VHT Valvulator),който се предлага за около $1200.Ще се радвам,да получа конкретно предложение,за изработване на съвсем същият,на стойност от около $200(доколкото разбирам - това било нещо нормално за нашите условия).Бих поръчал поне 2бр.

П.с. Не искам нещо "по-добро"!Достатъчно е,да е 1:1!

П.п.с. Не бих се радвал на повече приказки по въпроса... ...просто искам преампа(според посочените условия)!

абсолютно сигурно е, че няма кой да ти го направи -според изискването - Не искам нещо "по-добро"!Достатъчно е,да е 1:1!

част от хората са го разбрали

други ще го разберат

трети НИКОГА

не само относно този преамп

а иначе надуване на перки винаги ще има

само се моля на случайността (или на господ или на каквото и да е) - при толкова майстори - да не се случи непоправимото

вече знам за изгърмяли правени ампове - нашенски

дано следващия път няма човешки жертви

ясно е, че има хора с различно ниво на познанието

ясно е че има и кадърни българи които могат

според мен въпроса е да измислят нещо свое

• 3 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Тони, айде без пресилени изказвания. По твоята логика не трябва да има маршал щото са копирали фендер. А за тва, че нямало кой да го направи- айде айде, те извънземни технологии използват...

Хората са казали- преди да напишеш нещо, спри и мисли 10 секунди какво ще напишеш. После помисли още 10 дали да го напишеш...

Редактирано от 7thString
Отговорено
Тони, айде без пресилени изказвания. По твоята логика не трябва да има маршал щото са копирали фендер. А за тва, че нямало кой да го направи- айде айде, те извънземни технологии използват...

Хората са казали- преди да напишеш нещо, спри и мисли 10 секунди какво ще напишеш. После помисли още 10 дали да го напишеш...

Не знам, щом той уж на фендер си свирка, ама на тоя клип саунда е повече от отвратителен! (за Инги Малмстийн)

ТОВА ТИ СИ ГО ПИСАЛ

коресподенцията ни приключва

Отговорено

Не ми изкривявай думите, защото ставам много остър в такива случаи <_<

Казах на човека, че Ингви по принцип свири на фендер и се предполага, че и на гиг-чето е с такъв, по повод въпроса на колегата.

Па ако не знаеш, да те светна, че и кубе за 10 бона може да звучи кофти и да се запише по кофти начин.