ultramega Публикувано Септември 13, 2016 Публикувано Септември 13, 2016 Съвсем лека среднощна заигравка : 4 Цитирай
Airborn Отговорено Октомври 2, 2016 Отговорено Октомври 2, 2016 Идея с много характер, динамично е, фънка се усеща със сигурност Цитирай
solist Отговорено Октомври 21, 2016 Отговорено Октомври 21, 2016 Мелодично парче, темата на композицията е развита приятно и ми допадна. Харесах и как сте я изсвирили (реализирали)! Желая здраве и успехи! Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 21, 2016 Автор Отговорено Октомври 21, 2016 (Редактирано) Благодаря за вниманието Редактирано Октомври 21, 2016 от ultramega Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 31, 2016 Отговорено Октомври 31, 2016 Е братле,супер якооо,ако имаше вокал,щеше да е парчето за 2016год.Но според мен не е късно да я изпее някой,кефи ме!Довърши я и вокално. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 1, 2016 Автор Отговорено Ноември 1, 2016 Благодаря ти! Да ,би било добре да има вокална линия ,но засега се въздържам от вокални изяви , че не ме бива ,а не съм открил мераклии Цитирай
iliev.p Отговорено Ноември 1, 2016 Отговорено Ноември 1, 2016 Истинският певец няма да откаже участие,търси,парчето си заслужава! Цитирай
sunsleeper Отговорено Ноември 9, 2016 Отговорено Ноември 9, 2016 Готина идейка и много як страт звук! Само, единствено, баса ми идва прекалено силен на куплетите. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 9, 2016 Автор Отговорено Ноември 9, 2016 Благодаря! Бас китарата я свирих аз , а основно свиря на китара и бас техниките хич не ги владея особено слап. Та затова е малко в повече атаката и от там вече трудно за балансиране. Цитирай
sunsleeper Отговорено Ноември 12, 2016 Отговорено Ноември 12, 2016 Ами просто можеш да ползваш лимитер или, по-добрия вариант, чрез автоматизация да намалиш баса на куплетите. Както и да е, парчето е яко и това е най-важното 1 Цитирай
Recommended Posts