Topsun Публикувано Януари 8, 2007 Публикувано Януари 8, 2007 пратил съм на г майла едно парче.то е поръчка и е писано за една много здрава певица.надявам се скоро да се чуе нещо за нея,а пък вие кажете дали ви харесва песента Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Не е мой стил, но като за конкурса е супер! Може би малката ми забележка е това, че основно в парчето преобладава американски рок-блус саунд, изпълнението е такова, докато фолклорните мотиви малко нямат общо с това настроение и седят леко откъснати и от тази гледна точка би било добре да са по-застъпени, щото на конкурс с участници различни държави е по-добре да покажем какво имаме различно от останалите, а не какво можем да имитираме. Но като цяло парчето мисля има голям потенциал да е измежду първите, така че ви пожелавам успех! Цитирай
ronia Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 СайбърДжийн е таен агент на журито!!! Топсъне, хубава ти е композицията и щом горният разбирач твърди, значи е подходяща за конкурса. Първият куплет върви малко спънат като пеене, но това дето е като бридж на 0:48 влиза много благо преди припева и от 1:20 нататък до края си е разнообразно и супер. Някак внезапно свършва песента - то с това тъпо ограничение от 3 минути е ясно защо - но сигурно може да се направи по-добре самият финал? ПП. Певицата обаче е тръгнала в много грешна посока според мен. Лошата дикция е най-малкият проблем, но за целта на конкурса може да й изиграе лоша шега. Ако говорим в по-дългосрочен план, само Анастейша напоследък е станала световно-известна с такава постановка, но пък тя има характерен тембър. Не разбирам защо все още има певици, които се чувстват задължени да пеят по този начин, вместо да търсят най-характерното в себе си. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 (Редактирано) Уточнявам: Песента не е само моя.Писахме я с още 3-ма човека. Относно певицата: Маргото пее много!Това не е проблем с дикцията,по-скоро е маниер,леко лигавене от време на време...Първия куплет върви малко назат,нарочно за да има въздух в цялата хава...На въпроса за певиците не мога да ти отговоря Еdit:Наистина върви спънато относно фразирането...но пък на мен ми харесва Редактирано Януари 8, 2007 от Topsun Цитирай
ronia Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Виж това изпълнение на АББА от 1974. Смешно е, направо абсурдно. Обаче докато изпълняват пред очите ти песента, в главата ти се забиват определени ключови фрази. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Заявявам съвсем отговорно, че нямам нищо общо с конкурса по какъвто и да е начин Този конкурс за мен е ташак, това го заявявам също така отговорно! Роня, струва ми се (може и да се лъжа), че малко си се засегнала от това, че не харесах вашето парче, което е логична реакция - всеки се засяга от критиката, включително и аз понякога, признавам си. Ако съм те разбрал погрешно, извинявам се! Но тук всеки си дава мнението и аз не виждам да имам интерес или каквото и да е основание да се заяждам с вас, така че съм дал обективното си мнение. Дал съм същото такова и на Топсън. Това са само мнения и всеки може да ги приема или не, да си вади изводи и изобщо каквото си иска, но никого не натоварвам с тях. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 Заявявам съвсем отговорно, че нямам нищо общо с конкурса по какъвто и да е начин Този конкурс за мен е ташак, това го заявявам също така отговорно! И аз съм на това мнение.Абе ние с теб на пиано свирим,по един и същи начин мислим.... Все пак мерси и на двама ви за коментарите! Цитирай
mororor Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 [като идея не е никак лошо - даже е доста интересно ,но звука е малко- ала 80 те ....не е модерен ако ме разбираш какво искам да кажа ....певицата има хубав глас ,ама на места не е убедителна - суровичко звучи ,някак си насилено ....на места да не кажа грозно ... не е доизпипано дето се казва Цитирай
Topsun Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 (Редактирано) Tова е твоето мнение и аз го уважавам,но няма да го зачета Не звучи 80-те години.Изглежда тогава не е имало много такива модерни звуци,нищо че е зараждането на фм синтеза... Парчето е китарно,доста комерсиално и доста модерно,защото ако се интересуваш ще видиш,че китарните парчета са на мода отново (говоря за този стил,не за тимбърленд,фарел т.н.) Певицата е ламя.Свалям и шапка!Записа го за един час и на мен ми харесва горе-долу как го е изпяла.Имам си своите забележки,но те май нямат голямо значение... Не знам какво да разбирам под изпипано.На мен си ми звучи като краен продукт.Има хора които работят в студиа и ми е интересно тяхното мнение за саунда (независимо,че е мп3).Знам,че майто гардже си е най-хубавото и за това ми е интересно мнението ви.Парчето е подадено вече и няма как да се оправи.Това е факта.... Еdit:mororor,интересно ми е да чуя нещо твое. Редактирано Януари 8, 2007 от Topsun Цитирай
mororor Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 ок - ти си знаеш ,но все пак се яввяте на международен конкурс - и на световното трябва да си се подготвил като за световно ! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 На мен ми харесва.За мен са спазени всички компонетни.Има фолклорен мотив,много е комерсиално,всеки може да си го запее и т.н. Цитирай
mororor Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 А относно изпипването - сам каваш ,че певицата го е записала за един час !Повярвай ми - личи си !Точно това имах предвид като казах ,че звучи сурово на места !Не подценявайте конкуренцията !Тази година ще има доста добри парчета - някои от които много добре изпяти и много добре изпипани ! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 Желая успех на всички!Разбрах какво имаш в предвид.За съжаление няма какво да се направи в момента.Плюс това на живо съм сигурен,че ще го изпее 100 пъти по-брутално.Надвам се да мине парчето. Цитирай
mororor Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Ще се радвам да имате успех ,защото идеята ви е готина !Дано на живо да се получи по-добре!! Цитирай
Recommended Posts