RockoBG Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 (Редактирано) Аре честито и успех КОСТЮМИТЕ да не забравите Редактирано Януари 8, 2007 от RockoBG Цитирай
Katsko Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Аре честито и успех КОСТЮМИТЕ да не забравите ми като нямаме носии ше одим с костюми ко да се праи Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 (Редактирано) Да ве сорка за недоразумението, забравих че излизате с класически костюми на сцена. Имах предвид якия такелаж а ла G.W.A.R и Lordy Шегувам се с "продуцентите" Успех още веднъж Редактирано Януари 8, 2007 от RockoBG Цитирай
mororor Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 [ не е лошо ,ама чак пък да победи не ми се вярва Цитирай
Topsun Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 мерси на всички за пожеланията и пожелавам същото по 3 на авторите на собствени парчета или композиращите за други изпълнители от форума Mерси много!На всички късмет! Цитирай
jFog Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 някой има ли идея защо ми насича стрийма на майспейс-а толкоз педераски..направо нищо не мога да слушам... ако може да го разрешита за даунлод поне...м? Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 абе на мене с мизерния ми нет не ми насича значи или нещо не ти е наред или нета ти е по-мизерен и от моя, което е рядко срещано явление Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Ще ви кажа ако аз бях от журито (в една друга тема намекнаха, че съм бил агент на евровизия), кое в това парче би ми харесало, кое - не, и защо в крайна сметка не бих гласувал за това парче. Първо - похвално е, че използвате фолклорни мотиви, това е със сигурност добро представяне на една страна. Обаче не мога да разбера как в този форум има хора, които се втеляват до някакви ненормални граници по отношение на саунда, а никой не е коментирал вашия звук. Колкото и готини автентични акустични интрументи да има, а също така и електрически китари, никой май не е обърнал внимание колко МИДИ звучат синтезаторните бленди. Също така има някакви електронни ефекти, които са ни в клин, ни в ръкав за тази музика - просто от желание да звучи малко по-електронно, обаче без нищо подобно в заобикалящия звуков фон, което да им дава основа и чак става малко смешно. Сега по отношение на аранжимента и използването на фолклорни мотиви. От теоретична гледна точка, в българския фолклор преобладава монофоничният звук или този с органен пунк/остинатен бас (ручилото при гайдата, например). Класическа западна функционална хармония почти липсва при чистите автентични български изпълнения - такава се е появила сравнително отскоро, в резултат на външни влияния. Особеностите на монофоничната музика, а също и на тази с органен пункт са такива, че психо-акустичните ефекти пораждат интуитивно възприятие за хармония, на имплицитна, загатната хармония, но в никакъв случай не и на конкретно зададена класическа хармония. Неслучайно някои от аранжиментите за женските хорове на Кауфман, Кюркчиев и т.н. използват много по-модерна хармония, в която функционалността не е на класическо ниво и е по-скоро за богатство на тембровото и цветово усещане. Какво искам да кажа с всичко това ли? Ами просто слагате прекалено обикновени, изтъркани и стандартни хармонии, които изобщо не се връзват и развалят красотата на истинската автентична музика. И за да не се обиди някой, всеки път вече подчертавам в постовете си, че това е мое мнение и не го налагам на никого. Още повече като знам, че имате достатъчно фенове и музиката ви е харесвана, а в крайна сметка това е може би най-важното. Така че ви пожелавам успех! Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Яко е, звука на китарите кефи дори и на myspace \m/ Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Яко е, звука на китарите кефи дори и на myspace \m/ щеше да те кефи още повече ако ламповото бижу на мистър бобалан(мейд бай метълхамър и бобалан) не беше дало фира с една лампа точно след като се разсвири и тамън да го запишем...е тва ако па не беше насран късмет Цитирай
bobalan Отговорено Януари 10, 2007 Автор Отговорено Януари 10, 2007 колко МИДИ звучат синтезаторните бленди Благодаря за сериозния коментар, помага ми доста да видя някои нещица. Обаче туй за Мидито не е честно - точно като записвах синтовете нямах нито миди кабел, нито звукова карта, и се наложи да използвам своите наистина скромни способности като пианист и да свиря всичко без грам МИДИ. А звука на стринга е аналогов звук от 80та година Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 Всъщност определението за МИДИ звучене вече е придобило смисъла на нещо, което звучи малко изкуствено и наподобяващо МИДИ, но не че непременно е МИДИ. Просто може би е време да си ъпгрейднеш синтезатора или малко по-внимателно да си подбираш блендите За пример мога да дам Евгени Димитров, който е заобиколен от скъпи синтезатори, но понякога му звучат много евтино блендите. Цитирай
jFog Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 (Редактирано) Песента е много приятна,смейте се ако искате,но ако песента стигне да конкурса ще събере точки и то бая.От друга страна след раздвижването от Лорди е много вероятно следващото издание на Еуровизия да е като рок фестивал . Колегата CyberGene е много прав за това че някои ефекти звучат малко хаотично и не на място.И затова че тези елементарни(комерсиални) мотиви някак си са като пошлия елемент. но пак ше кажа че я слушах към 10 пъти(благодарности на Бобалан за мейл-а) и ми харесва,особенно прозявката на финала. п.с. мисля че ако излезете с носии няма да е много печеливша стратегия. Редактирано Януари 10, 2007 от jFog Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 нямаме и намерение поне докато някой не ни ушие от добро сърце(щото сме български рок-музиканти и познай дали можем да си ги платим) Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Здрасти, фелоВЗ. Нещо ми накъсва, може да е от нета ми. Важното е да сте на линия. Аре, поне да е яко! Цитирай
Recommended Posts