steeltanto Отговорено Януари 11, 2007 Share Отговорено Януари 11, 2007 демото трябва да бъде толкова добро колкото условията позволяват Точно казано! Бих само допълнил две неща: 1.Когато се създава един проект често крайният резултат е далеч от първоначалния,даже и да се запази идеята. 2.Ако например един аранжор създава проект,ползвайки основен софтуер като Сонар или Кюбейс, при смесване после на ПроТуулс се получава съвсем различен звук. А какъв е резултатът от лайв-демо и запис в студио мисля,че е няма нужда от пояснения за никого Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Януари 11, 2007 Share Отговорено Януари 11, 2007 демото трябва да бъде толкова добро колкото условията позволяват Точно казано! Бих само допълнил две неща:1.Когато се създава един проект често крайният резултат е далеч от първоначалния,даже и да се запази идеята. 2.Ако например един аранжор създава проект,ползвайки основен софтуер като Сонар или Кюбейс, при смесване после на ПроТуулс се получава съвсем различен звук. А какъв е резултатът от лайв-демо и запис в студио мисля,че е няма нужда от пояснения за никого Въпреки, че съм съгласен с точка 1 и с някои уговорки по точка 2, не разбирам каква връзка имат с това дето си говорим? А иначе и аз съм на принципа, че "демо"-то трябва да бъде нещо, което те представя възможно най-добре. Независимо къде ще се представя - в радио, телевизия , на продуцент или приятели (това последното по-може, щото обикновено гледат да не те обидят ) - трябва да го излъскаш колкото се може повече, защото от доста време насам забелязвам, че продуцентите или дори и тия, които те одобряват и ти дават договор за работа по "човешките" места съвсем се "изглезиха" - иди ги убеждавай, че демото ти е скапано понеже нямаш нужните миксер или монитори или пък няма кой да ти смеси читаво песните.....ама иначе "на живо си много добър". Всеки залага на лесното и сигурното, никой не иска да рискува с нещо неясно дето я го бъде, я - не. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
steeltanto Отговорено Януари 12, 2007 Share Отговорено Януари 12, 2007 Май трябва да отворим нова тема,че тази беше за друго Хихи,като каза продуценти - ама много взеха да разбират някои от тях,верно Затова и такива шедьоври има Не знам дали ти се е случвало такъв образ да щрака с пръсти и да казва - няма тяга,тяга нямааа! На въпроса да се поясни що за термин е това естествено отговор не може да се очаква от такъв разбирач Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Януари 12, 2007 Автор Share Отговорено Януари 12, 2007 Значи аз последно се спрях на ей това като интерфейс http://www.tascam.com/Products/fw1804.html и на Алесис или Ямаха за монитори. Ша са набутаме към 1500 - 2500 лв и се надявам да не се усерем при микса поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Януари 12, 2007 Share Отговорено Януари 12, 2007 Ша са набутаме към 1500 - 2500 лв и се надявам да не се усерем при микса ... Никога не е късно човек да се осере при микса, че и другаде... Само още едно въпросче ако може...как първоначално определения бюджет нарасна 4-5 пъти...и аз искам така...да си определя бюджет 1000 лв. и след една седмица да се появи спонсорът и да ми купи нещо за 5 бона... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Da_Fuse Отговорено Януари 15, 2007 Share Отговорено Януари 15, 2007 Ееееее...! Дай боже всекиму така Но, за съжаление рядко се случват такива работи А иначе за мониторите и в двата случая няма да сбъркаш, но аз лично бих предпочел ямахата. Поне по това което съм чувал от колеги са по-добрият вариянт Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Януари 18, 2007 Share Отговорено Януари 18, 2007 ^ Ами то при това положение нямаше смисъл да си играем на шикалки в тая тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Януари 18, 2007 Автор Share Отговорено Януари 18, 2007 ^ Ами то при това положение нямаше смисъл да си играем на шикалки в тая тема. sorry, никого не съм искал да "разигравам" ... просто разбрах (за което много ви благодаря на всички тука), че с пръдня боя не става а моята идея бая намирисваше Поздрави и пак мерси Алекс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts