AorA_Bass Публикувано Януари 4, 2007 Публикувано Януари 4, 2007 От къде мога да си купя изданието на Парашкев Хаджиев и то ли е наи-доброто... Цитирай
X_eNeMy Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 То е най-доброто ако има някой който разбира повече да ти дообяснява някои неща. Виж по читалища и в народната библиотека Кирил и Методий (ако си в София). Цитирай
ivp Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) ^ Е, баш от читалищата и Народната библиотека, няма да може да го купи Най-много, да си го вземе под наем. Но, ако му се занимава с форумната търсачка, ще разбере и дали е най-доброто, и къде се намира Успех Редактирано Януари 4, 2007 от ivp Цитирай
synchu Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Ако си в София - "книжарницата на композиторите". Намира се до Народния театър. Като застанеш срещу централния му вход, тръгваш по улицата вдясно и книжарницата е веднага след клона на Първа Инвестиционна Банка и преди клона на нек'ва друга банка Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 Благодаря ти..ще проверя в тази библеотека..а имаш ли представа на каква цена е? Цитирай
Nifelheim Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Днес бях точно там и нямаха в наличност. Казаха че до месец-два ще пуснат нов тираж, а до тогава ще трябва да чакам. Та, в момента ако някой продава Елементарна теория на Хаджиев би ли споделил? А и ако знаете някой друг магазин от който може да се купи, също не би било зле. Цитирай
Vlad Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Например от тук: http://www.helikon.bg/book.php?book_id=50308 Успех! Цитирай
Nifelheim Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Мерси. Поръчах си от там. дано се домукне скоро. (: Цитирай
Билка Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Аз съм си купувала това издание от музикалния магазин на втория етаж на малкия ЦУМ на Пиротска. Там се продава и друга музикална литература. Цитирай
Recommended Posts