TONY Отговорено Август 17, 2016 Отговорено Август 17, 2016 Вече се появи и Бас китара Мюзик мен стингрей 5 струниза 550 лв. Като все пак из текста на обявата пише - "Според мен е сравнително евтина китара без да е по-лоша от оригинала" Ех, какви хубави времена настанаха - Мюзикмени за 500-600 лева. Засега басистите сте привилигировани. За китаристите само фендер и гибсън ментета. Но в скоро време Чичо Али ще се погрижи и за Мюзикмени - кеф ви на Петручи, на Ст. Морс, на Лукатър. Аз примерно бих поискал от Али мой собствен Мюзикмен сигнейчър. Па тия от щатите нека се зверът. Цитирай
monynikolov Отговорено Август 18, 2016 Автор Отговорено Август 18, 2016 Търся глава за бас китара.Моля да прилича на EBS Fafner II и да има този надпис някъде по нея. Давам до 280 лв.,но най-добре ще се чувствам на около 214 лв. Моля главата да бъде по възможност не по-лоша от оригинала! Готов съм и на бартер, предлагам като замяна два бежови пясъчни радиатора Маде ин Норвай, използвани само два отоплителни сезона в град Сандански и по-точно в южната му част. Цитирай
Recommended Posts