Jump to content
Българският форум за музиканти

звукът на "musicman"


ho6imin

Recommended Posts

Истината за БТР е, че много малко от нас, пищещите в този форум НЯКОГА ще успеят да изкарат по-добър звук с група от тях, ще пеят по-добре, или ще имат толкова популярни и обичани песни.

 

Аз лично съм ги слушал много пъти на кватални открити концерти, и мога съвсем спокойно да заявя, че когато те си правят звука(макар и с евтина апаратура) звучат в ПЪТИ по-добре от някои чужди банди, които идваха(като Helloween, Megadeth....), така че качеството на звука се дължи на БНТ, озвучителите, и т.н., но не и на БТР, helloween, или Megadeth.

 

Наистина китаристите на групата, не са върха на сладоледа, но помислете си колко световноизвестни парчета има, на групи, където китаристите не са виртуози. Славчо, обаче е доста добър китарист с акустична китара:godbless:.

 

НА здраве...

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Искам и аз да кажа нещо по въпроса с БТР и се надявам наистина да се сложи край на тъпия спор, дали са добри музиканти, защото е пределно ясно, че са! Ми че те ако не бяха добри, нямаше сега разни завистници да се правят на интерестни и по-знаещи :greenball: Ако бяха някаква си там тъпа група, никой сега нямаше да говори за тях ;)

 

Значи...Всички гледате Наско...Ми да, той е най-великия вокалист в Бг, даже може да се мери спокойно с вокалисти от световен клас. Но замисляте ли се, кой е този, който му пише песните? Който му казва какво да пее? Този който е измислил десетилетните хитове на БТР? Не мислете повече...ще ви кажа. Това е така незнайният техен китарист Кирил Божков. Да е жив и здрав да пише все така железни парчета, като Когато няма любов, Дюн, Елмаз и стъкло, Играта...и много, много други ;)

 

Амин и Бог да е с нас, когато има толкова много завистливи говеда около нас!

Въздържай се от подобен език ако обичаш(и ако не обичаш също).Нямаш право да обиждаш други хора,защото харесват или не харесват някаква си там група

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да задълбоча безсмислените приказки относно БТР, понеже може би аз започнах несъзнателно темата, ще кажа следното: никой не оспорва хитовете и музиката на който и да е - стига сте навирали думи на хората в устите, които не са казали.... както и това за завистта - мисля, че е абсурдно..аз определено няма да седна да завиждам на никой...не ми е присъщо. Четете малко какво пишат хората и не търсете под вола теле - металхамера каза, че звука излиза 70% от хубав усилвател и кабинет...... 30% ПОНЕ аз слагам в пръстите на китариста...който не е съгласен, значи има още годинки докато го осъзнае...БТР, както и другите групи звучаха зле заради БНТ - НЕ СЕ прави така звук по телевизията - миксиран сигнал от звука на концерта на два канала, а се миксира съвсем отделен баланс за ПТСа - който го праща към ефира - така се прави навсякъде, но не и тук. Но дори и така да е, ако Стив Морз се включи в апаратурите на БТР мисля, че ще се справи по добре заради това, че тоя човек има "пръст", а не заради модела на китарата - колкото и големи хитове да имат БТР... за мен те не са добри китаристи - свириха кофти това е мое мнение никой не ангажирам лично ги гледах и не ми харесаха как свирят - това е съвсем дистанцирано мнение от звук, песни, хитове, Наско как пеел, как са забили еди кога си на еди кой си концерт, как си настройвали звука и.т.н. Дайте да си говорим нещата както са - някой като не е съгласен с някой и почват обидите веднага :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, надявам се да се съгласите с долното, без значение дали харесвате музиката на БТР...

 

1. БТР са популярна група, и има защо.

2. БТР имат обичани от доста хора песни.

3. БТР не са некъдърни музиканти.

4. БТР не са и големи инструменталисти, но се справят, очевидно, със задачата.

 

.... И да приключим офтопик спора. :greenball:

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не само спора,темата приключи.Следващия път като искате да коментирате "Musicman" - ми хубаво,коментирайте марката,оставете "..."(попълнете кавичките по свой избор).

 

На някои хора няма да им навреди,ако бъдат по-малко крайни в изказванията си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.