разбойник Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Райзинг Хорс това е добро! Обади се на Личо-мюзик.Той ще те посъветва и ще типредложи много варианти.Моят Фендер той ми го достави от Щатите.0888936291 Личо Geo, по разговорите ми с теб останах с впечатление, че басът ти е излязъл доста пари. При Личо може и да има "избор", но за цени съм резервиран. Цитирай
vhcs Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 а това с "изписването" е най-голямата простотия. Харесваш си един онлайн шоп кадето цената те устройва, намираш познат с кредитна карта и си поръчваш. Да не мислиш че тия нашите магазинни спецове друго правят. Преповъчвам ти страна от ЕС. Аз лично купувам от Германия щото там пазара е голям и поради тази причина има огромен сортимент и цените са що годе изгодни. Друго предимство е стандарта на Германия - хората плащат ама и искат качество и затова всички фирми производители карат там само добри стоки и да се натъкнеш на менте е почти изключено. Поздрави и успехи Цитирай
Иво-баса Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Да,съгласен съм с закупуването от там,но няма ли да стъпят разходите и разправийте до по висока цена ако си го поръчаш. Цитирай
vhcs Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) от Германия цената за доставката варира от 15 до 50 евров в зависимост от обема и килограмите. За бас би трябвало да е около 30 евро (60 лв.). Разравии няма да имаш щото нали сме в ЕС и няма мита и други простотии. Харесваш си шоп и им пишеш мейлче и до ден два по принцип отговарят. Аз примерно през декември купих пулт за 280 евро + 40 доставка (общо 320) а в ямаха ми искаха 370 за същият модел. Тъй че си заслужава винаги да гледа човек. Може обаче в БГ да е по-евтионо. Нашият китарист ще си вземе китара от Икономов щото по-евтино излиза ... бе гледаш, сравняваш, пробваши тн ... Поздрави и успехи Редактирано Януари 4, 2007 от vhcs Цитирай
Geo Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 от Германия цената за доставката варира от 15 до 50 евров в зависимост от обема и килограмите. За бас би трябвало да е около 30 евро (60 лв.).Разравии няма да имаш щото нали сме в ЕС и няма мита и други простотии. Харесваш си шоп и им пишеш мейлче и до ден два по принцип отговарят. Аз примерно през декември купих пулт за 280 евро + 40 доставка (общо 320) а в ямаха ми искаха 370 за същият модел. Тъй че си заслужава винаги да гледа човек. Може обаче в БГ да е по-евтионо. Нашият китарист ще си вземе китара от Икономов щото по-евтино излиза ... бе гледаш, сравняваш, пробваши тн ... Поздрави и успехи Има логика,но не ми е ясно схемата с доставката,с митата и т.н. Цитирай
Иво-баса Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Значи в крайна сметка,човек трябва да рискува да си купи бас без да го пробва и да разчита само на впечетления от колеги,което не е маловажно в същност,но си е друго да се пипне нали?Благодаерн съм за мненията ви. Мисля,че се спрях на Фендер Джаз бас,но кой точно незнам Цитирай
docc Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Райзинг Хорс това е добро! И аз му се зарадвах! Даже си го предстаих написано по-различни начини на Английски! Цитирай
vhcs Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 не ми е ясно схемата с доставката,с митата и т.н. Нали сме в ЕС - няма мита вече на стоки от ЕС и за ЕС. Купиваш и пристига по пощата или DHL. да разчита само на впечетления от колеги ... абе аз бих те посъветвал да не слушаш тоя и ония щото всеки има различно виждане за саунд и качествена изработка - око да види, ръка да пипне му е майката. Цитирай
Overkill Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 В Райзинг Хорс дали ще мога да се пазаря,единствено там се сещам за Фендер Не съм убеден, но ако имаш аргумент, с който да се пазариш, би трябвало да пробваш. Например, че от някъде можеш да си купиш въпросното нещо по-евтино. Иначе, в Райзинг Хорс, цените обикновено са напълно прилични. Абе разгледай различните магазини и си харесай нещо Лично аз съм доста против купуването на инструмент от чужбина, тъй като най-важното за един инструмент е да ти допада лично на теб. Моят бас си го взех от Германия, но бях там и го пробвах. Цитирай
Иво-баса Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 Е именно за това говорим,ръка да види око да пипне.В Хорса нямат мисля голям избор за пипане,спициално за Джаз бас. А какво става ,когато го поръчаш и го пипне и пази Боже,въобще не ти допадне като китара.Хубаво,чел си спецификацията и ти е харесало всичко,но в един момент не се оказва твоя бас? Цитирай
bigjav Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Ма, питай и ш ти кажа, бе. Продаваш го и си купуваш друг. Цитирай
Recommended Posts