```````` Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Честно казано никога не бях пробвала до какви тонове точно стигам. Стана ми интересно и днес след хора останах за да се пробвам. Резултатът - от си бемол от голяма до си от втора октава. Тоест точно три..... :")
Sturmfuhrer Отговорено Април 20, 2005 Отговорено Април 20, 2005 Честно казано никога не бях пробвала до какви тонове точно стигам. Стана ми интересно и днес след хора останах за да се пробвам. Резултатът - от си бемол от голяма до си от втора октава. Тоест точно три..... :") Хехе, както винаги велика хахакз :hello:
TONY Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Но пък King Diamond и Rock 'n Rolf имат по 4. Или поне такива слухове се носят, не съм ги мерил тия двамата са ми от любимите
TONY Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 и стига сте се фукали 4е имате разни октави аз сам фалшив като дет метьл рева4 и затова не пея де но пЬк Марк нОФЛЬР ИМА САМО ЕДНА ОКТАВА И ПЕЕ ПО ХУБАВО ОТ ВС4КИ ТУК НАКУП
Snowwhite Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 но пЬк Марк нОФЛЬР ИМА САМО ЕДНА ОКТАВА И ПЕЕ ПО ХУБАВО ОТ ВС4КИ ТУК НАКУП 'Бе надали пее по-добре от всички накуп.Най-малкото не зна'йш ти какви гении има в тоз' раздел(някои ги чух аз - само мога да кажа).Сега сериозно - Марк Нопфлър ми е един от най-близките на сърцето творци, 'ма некак не върви да се изказваш толкоз' гръмко... Мир да има
Crimson Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 Дееба и аз искам да разбера какъв ми е гласа ама няма коий да ми каже!!
MAUGLY Отговорено Април 24, 2005 Отговорено Април 24, 2005 Дееба и аз искам да разбера какъв ми е гласа ама няма коий да ми каже!! запиши се р постни и ше се пробвамзе да те анализираме
Crimson Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 То ще си падне жива сеч а не анализиране :killyou: В интерес на истината бих го направил, но не знам с каква програма да се запиша иначе микрофон(па даже и мишка ) си имам!
sinbat_tornadoto Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 Моят глас е баритон, доколкото съм пял по хорове, след това в музикалния театър, че и вокална техника и педагогика учих. Пази Боже - не станах певец. модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила!
toshevski Отговорено Май 7, 2005 Отговорено Май 7, 2005 Хубава тема! Аз не знам какъв глас имам, ще разбера скоро... Но въпросът ми е следния- да кажем, че човек има 2 октави, дали може да работи за повече и в последствие да добие 2-3 тона отгоре.
Snowwhite Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 Хубава тема! Аз не знам какъв глас имам, ще разбера скоро... Но въпросът ми е следния- да кажем, че човек има 2 октави, дали може да работи за повече и в последствие да добие 2-3 тона отгоре. Разбира се, че може - точно това е и една от целите на вокалния педагог, респективно - уроците по пеене. Пожелавам ти успех!!!
MAUGLY Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 Хубава тема! Аз не знам какъв глас имам, ще разбера скоро... Но въпросът ми е следния- да кажем, че човек има 2 октави, дали може да работи за повече и в последствие да добие 2-3 тона отгоре. Не е въпрос само да ги имаш ами да направиш така че да ги озвучиш и да пееш чисто и изравнено по целия диапазон. Аз сутрин като стана си праскам "G" без проблеми ама после кат попея и ми се качи гласа с голе скокове "H" та и "c" става мъчно. А иначе с копане и надолу и нагоре може да прибавиш тонове.
kiossovski Отговорено Май 8, 2005 Отговорено Май 8, 2005 моя глас е една специална разновидност на т.нар. бассо профундо, наречена басс-о-про-шундо
Recommended Posts