Jump to content
Българският форум за музиканти

Какъв глас имате ?


bulby

Recommended Posts

Не си сбъркал, просто схемата е оперна:happy: Нормално е да имаш малко по-голям диапазон, ако не си оперен певец, и да се окаже, че покриваш исочините на сопрано, че и мецосопрано (ама това искам да го чуя!!) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поправка... не съм баритон

тенор би трябвало да се водя, средата ми е До. Това, че мога да слизам до Сол нищо не значи :happy: , най-естествено ми е в До

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Bleys

Пари не отказвам никога :P Ама по-добре сега, отколкото после:P Колко даваш?

 

@npace, аз също съм тенор, а слизам до ФА! Не бой се, има още да ти се променя гласа и стига да се хванеш в ръце, ще можеш да го направиш доста добър. То само с единия бас не може, нали Шунко :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Ами аз се смятам за медсосопран,но цял живот някой ме убеждава че съм я сопран,я- алт,я-и трите.Важното е гласа да се пази и да се пее,а тои ште-не ште се развива :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Взеха ме пробно да пея в хора на една православна църква. Никога не съм крил религиозните си интереси и ми е интересно.

 

Оттам хориската ми каза, че съм тенорче звънливо, ама като съм говорел съм й създал впечатлението за баритон.

 

Начи съм тенорче... :)

 

Дупе да ви е яко Карерас, Доминго, Павароти! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баба ми е пенсиониран даскал по музика.Умря от кеф като преди две години й се оказа че мога да пея и то доста добре.Тя твърди /и не приема друго мнение по въпроса/ че съм сопран отвсякъде,ама се е случвало да мога да изкарам и много ниски тонове от себе си.А пък ако ме чуете как говоря просто ще ви се запечатам в съзнанието като алт.Хората които са ме чували само да говоря могат да ви кажат че съм дори бас-баритон :headbang: .Ама аз съм си сопран до доказване на противното. :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си сбъркал, просто схемата е оперна:) Нормално е да имаш малко по-голям диапазон, ако не си оперен певец, и да се окаже, че покриваш исочините на сопрано, че и мецосопрано (ама това искам да го чуя!!) :)

Абе, аз чак сега се загледах в тоя ти пост, пиле. Ти изкара мецосопрана с по-висок глас от сопрана. Mezzo все пак значи нещо от рода на средно. Спомни си термините за динамика - форте, медзофорте, пиано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
първата даскалката ме изкара сопран, 2рия даскал пък алт :headbang: и досега не знам много добре какво съм всъщност :headbang:

Ти не си алт. Ти си нечовешки висок и ненормално красив сопран:headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

:D

направо се изчервих.

обаче явно възрастта или нещо си казва думата и просто вече посмъртно не мога да изкарвам такива ниски тонове, каквито можах допреди 4 месеца. бъгнах се. дано не е завинаги.

височините - добре, но все пак колкото повече, толкова повече... :metalist:

Редактирано от insane
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.