CorvusCorax Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Не си сбъркал, просто схемата е оперна Нормално е да имаш малко по-голям диапазон, ако не си оперен певец, и да се окаже, че покриваш исочините на сопрано, че и мецосопрано (ама това искам да го чуя!!)
Bleys Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 Бе някакъв тенор съм... само да ми мине настинката... че сега съм контрабас :Р
npace Отговорено Март 4, 2006 Отговорено Март 4, 2006 поправка... не съм баритон тенор би трябвало да се водя, средата ми е До. Това, че мога да слизам до Сол нищо не значи , най-естествено ми е в До
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Бе някакъв тенор съм... Някъв тенор бил!? Тенор е и то какъв!!! Мен лично ме депресира
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 @Bleys Пари не отказвам никога Ама по-добре сега, отколкото после Колко даваш? @npace, аз също съм тенор, а слизам до ФА! Не бой се, има още да ти се променя гласа и стига да се хванеш в ръце, ще можеш да го направиш доста добър. То само с единия бас не може, нали Шунко
Mandalay Отговорено Март 5, 2006 Отговорено Март 5, 2006 Май съм писал в тази тема, ама сега погледнах схемичката и като гледам съм нещо като бас-баритон
tsurita Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Ами аз се смятам за медсосопран,но цял живот някой ме убеждава че съм я сопран,я- алт,я-и трите.Важното е гласа да се пази и да се пее,а тои ште-не ште се развива
adXok Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Взеха ме пробно да пея в хора на една православна църква. Никога не съм крил религиозните си интереси и ми е интересно. Оттам хориската ми каза, че съм тенорче звънливо, ама като съм говорел съм й създал впечатлението за баритон. Начи съм тенорче... Дупе да ви е яко Карерас, Доминго, Павароти!
insane Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 първата даскалката ме изкара сопран, 2рия даскал пък алт и досега не знам много добре какво съм всъщност
glezlata007 Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Аз съм мецосопран, но има бая работа по моя глас, преди да се престраша да пея пред хора.
Bloody_Sabbath Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Баба ми е пенсиониран даскал по музика.Умря от кеф като преди две години й се оказа че мога да пея и то доста добре.Тя твърди /и не приема друго мнение по въпроса/ че съм сопран отвсякъде,ама се е случвало да мога да изкарам и много ниски тонове от себе си.А пък ако ме чуете как говоря просто ще ви се запечатам в съзнанието като алт.Хората които са ме чували само да говоря могат да ви кажат че съм дори бас-баритон .Ама аз съм си сопран до доказване на противното.
Mandalay Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Не си сбъркал, просто схемата е оперна Нормално е да имаш малко по-голям диапазон, ако не си оперен певец, и да се окаже, че покриваш исочините на сопрано, че и мецосопрано (ама това искам да го чуя!!) Абе, аз чак сега се загледах в тоя ти пост, пиле. Ти изкара мецосопрана с по-висок глас от сопрана. Mezzo все пак значи нещо от рода на средно. Спомни си термините за динамика - форте, медзофорте, пиано.
CorvusCorax Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Правилно отбеляза, грешката е техническа, моля да бъда извинен
CorvusCorax Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 първата даскалката ме изкара сопран, 2рия даскал пък алт и досега не знам много добре какво съм всъщност Ти не си алт. Ти си нечовешки висок и ненормално красив сопран
insane Отговорено Юли 16, 2006 Отговорено Юли 16, 2006 (Редактирано) направо се изчервих. обаче явно възрастта или нещо си казва думата и просто вече посмъртно не мога да изкарвам такива ниски тонове, каквито можах допреди 4 месеца. бъгнах се. дано не е завинаги. височините - добре, но все пак колкото повече, толкова повече... Редактирано Юли 16, 2006 от insane
Recommended Posts