ultramega Отговорено Декември 2, 2010 Share Отговорено Декември 2, 2010 Annonnymоus,EvenFlow(готин ник), сиатълската вълна май още здраво ви тресе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Декември 2, 2010 Share Отговорено Декември 2, 2010 Maja Kleszcz, полска певица, мисля че е от Варшава. Пее в доста стилове ето нещо близко до джаза. Това с което е добила една огромна част от известноста си и това с което аз разбрах за нея, е един доста интересен проект наречен Kapela Ze Wsi Warszawa(и английското му име Warsaw Village Band). Тази банда свирят етно/урълд музика, като са съсредоточени осново, може би единствено върху полската народна музика и полските традиции. Използват характерни за тях инструменти и правят наистина хубава музика според мен. Сега ще ви дам няколко примера, другите певици също ми харесват много. http://www.youtube.com/watch?v=0EoCLJMM__Y Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Елина Отговорено Декември 22, 2010 Share Отговорено Декември 22, 2010 Stevie Wonder e номер 1 ; а в последно време много се кефя на Jay Kay(Jamiroquai - златните им години имам предвид), повлиял се е доста от Стиви; големи надежди имам за Sam Sparro, доста е талантлив от българските - Румен Бояджиев, Константин Цеков, Мария Илиева, Васил Петров, Орлин от Каффе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Декември 25, 2010 Share Отговорено Декември 25, 2010 Glenn Hughes The Soul of Rock Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kpemoHa Отговорено Януари 7, 2011 Share Отговорено Януари 7, 2011 james hatfield(Металика) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeVaState Отговорено Януари 7, 2011 Share Отговорено Януари 7, 2011 Rob Halford (Judas Priest,Halford,Fight,Two) ; Bruce Dickinson (Iron Maiden,Bruce Dickinson) ; Dave Mustaine (Megadeth) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Маждрамуняк Отговорено Януари 7, 2011 Share Отговорено Януари 7, 2011 О, много имена може да се напишат Dave Gahan (Depeche Mode) винаги ми е правил страшно впечатление с невероятното си присъствие на сцената. Същото, но в по-малка степен се отнася за Till Lindemann (Rammstein). Още - Falco, Николай Расторгуев (Любэ), Kate Bush... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cruelty Отговорено Януари 14, 2011 Share Отговорено Януари 14, 2011 Mike Patton(Faith no more, Mr Bungle, Tomahawk и т.н.)!!! Деба...мислех си, че ще съм първата, която ще го спомене... ( Патън е най-мултифункционалният вокал...уникат! <3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chernorizec Отговорено Януари 21, 2011 Share Отговорено Януари 21, 2011 David Draiman - Disturbed Corey Taylor - Slipknot,Stone Sour Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Януари 22, 2011 Share Отговорено Януари 22, 2011 (Редактирано) Michale Graves пълни ми душицата тоя човек много ми харесва Ozzy Dio Наско от Б.Т.Р Sean Harris (ex-diamond head) Rob Halford Chester Bennington (колкото и невероятно да ви звучи това е вокала на първата ми група която и ме вкара в рока/метъла преди доста време .. нищо че той и групата му са поп сега пее много добре човека) Dave Mustaine Shagrath (има много як стил на пеене) Abbath Fisher от Cannibal Corpse Klaus Meine Joey Belladona Bruce Dickinson Редактирано Януари 22, 2011 от Johnyy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kristian1066 Отговорено Януари 24, 2011 Share Отговорено Януари 24, 2011 Фреди Меркюри,Джо Лии Търнър,Деивид Ковърдейл,Селин Дион,Фил Колинс,Бон Джоуви,Рони Джеимс Дио,Лучиано Павароти,Андреа Бочели,ДЖОШ ГРОБАН може би ми е най-любимият ,но има още много други певци които харесвам просто за момента се сещам за тези Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
perni4an4e Отговорено Март 4, 2011 Share Отговорено Март 4, 2011 Моята любима певица е Beyonce, като от днешните певици признавам само нея. От старите харесвам Mariah Carey, Whitney и др. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The God Of War Отговорено Март 12, 2011 Share Отговорено Март 12, 2011 David Coverdale, Brian Johnson, Bon Scott, Ronnie James Dio, Ozzy Osbourne, Bruce Dickinson и още мноого други. Но естествено, Freddie Mercury си остава човека глас! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tisho_Vasilev Отговорено Март 14, 2011 Share Отговорено Март 14, 2011 Наистина много имена могат да бъдат написани, ще дам може би наистина най-любимите ми: Michael Jackson Freddie Mercury Axel Rose Ronnie James Dio James La'Brie M. Shadows(Matthew Charles Sanders) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iTilev Отговорено Март 16, 2011 Share Отговорено Март 16, 2011 Liam и Noel Gallagher.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts