SLAYER Отговорено Февруари 25, 2006 Share Отговорено Февруари 25, 2006 1-Dee Snider 2-Joey Belladonna Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLAYER Отговорено Февруари 25, 2006 Share Отговорено Февруари 25, 2006 Ronnie James Dio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 JOHN K-BIOMECHANICAL Благодаря на колегата Egon който ме открехна на тази гениална банда с този чудовищен певец,е те такову жуотну ниема Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipKnoT Отговорено Март 22, 2006 Share Отговорено Март 22, 2006 напоследък Russel Allen Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Март 22, 2006 Share Отговорено Март 22, 2006 Ronnie James Dio И Леми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Frozen_lady Отговорено Март 26, 2006 Share Отговорено Март 26, 2006 RUSELL ALLEN ,JORN LANDE,DIO,LUCCIANO PAVAROTTI Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Regen Отговорено Март 28, 2006 Share Отговорено Март 28, 2006 Matt Barlow, Tony Martin, Dio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Март 28, 2006 Share Отговорено Март 28, 2006 Dawn Valencia някой да е чувал? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dondiego Отговорено Март 30, 2006 Share Отговорено Март 30, 2006 Richie Sambora - най-якия вокал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Март 31, 2006 Share Отговорено Март 31, 2006 Bon Scott ,лека му пръст.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parush Отговорено Април 5, 2006 Share Отговорено Април 5, 2006 Dave Mustaine (Megadeth) :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 11, 2006 Share Отговорено Април 11, 2006 JOHN K-BIOMECHANICALБлагодаря на колегата Egon който ме открехна на тази гениална банда с този чудовищен певец,е те такову жуотну ниема Намери си Balance Of Power,например "Heathen Machine"-2003,това е предишната група на John K.Далеч не са толкова твърди колкото Biomechanical,но определено има какво да се чуе в този албум! По темата: Ерик Мартин - слушах Mr.Big преди малко - радва ме този чиляк как пее. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
basistka Отговорено Април 12, 2006 Share Отговорено Април 12, 2006 Какво ще кажете за гласа на ЕМИЛ ДИМИТРОВ, че ми е любопитно?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ALBIREO Отговорено Април 12, 2006 Share Отговорено Април 12, 2006 басистке - става... За мен Борис Христов е номер 1. Има и други български гласове, които уважавам (много са). Иначе - аз съм добър вокал - успявам да разлая кучетата в квартала, че даже ме гонят и за автограф, ама бягам бързо Бе, малко безсмислена тема ми се струва, ама... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 12, 2006 Share Отговорено Април 12, 2006 Бе, малко безсмислена тема ми се струва, ама... /off Темата е за ЛЮБИМИ певци,не за "най-добри".Просто си споделяме любимости... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts