ultramega Публикувано Януари 1, 2007 Публикувано Януари 1, 2007 ЧНГ на всички ЕТО ГО ЛИНКА ще се радвам на мнения и препоръки Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Баш си е фюжън и звучи гот Само по китарата имам малката забележка,че би могла да бъде по настроена.Ако искаш,можепш да я презапишеш Цитирай
ultramega Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 Баш си е фюжън и звучи гот Само по китарата имам малката забележка,че би могла да бъде по настроена.Ако искаш,можепш да я презапишеш мерси за забележката , която си е съществена , но ако изтъкна причините за това ще като оправдание, така че ще я презапиша при първа възможност Цитирай
martist Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Много готино.Само басът избива бая. Цитирай
adXok Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 ultra0mega, благодарим за пожеланието... да ти се сбъднат всички желания за добро през новата 2007-ма година, каквото си нямал през миналата - да го имаш през настоящата година и така да не се отървеш от добро здраве и късмет! Сега за парчето. Не е нещо което не съм слушал или не съм свирил, но аз от вече 6 години не се занимавам със свирене на стилове, по ред причини, които не искам да издавам. Та, малко се отклоних и офтопирах, но това е характерно за мен... Ще си позволя един съвет: 1. Ако искаш да направиш парчето си малко или доста по-характерно, запиши китарата отново, настрой я максимално перфектно до баса и клваирката там семплите дето използваш. 2. Запиши втора китара, която дублира първата, с леки допълнителни хармонични тонове (не е задължително да са терци, да не ме разбереш погрешно... нали така), НО!!! Втората китара я настрой с проценти по-ниско от тоновете на първата, перфектно настроената, за да стане характерно. Ако искаш пък китарата (китарната част) да изпъкне съвсем, дублиращата китара я запиши с лека настройка в проценти по-високо. Каква процентна разлика да използваш, оставам на теб сам да си решиш! Да, да... знам, че си мислиш, че всички ще кажат, че е станало фалшиво. И после? Цитирай
ultramega Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 @martist благодаря ти @adXok благодаря ти най вече за сърдечните пожелания знам че идеите ти са интересни и оригинални , но въпреки това не послушах съвета ти(поне не на 100%) и не зашото другите ще кажат нещо, кавото и да било , а защото представата за това как да стане точно на това парче е твоя и ти най добре би си я осъществил въпреки това оценявам съвета и ще изпробвам похвата някъде. ПАРЧЕТО СЛЕД МАЛЪК РЕМОНТ Цитирай
Telerig Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Екстра е на мен ми хареса като идея би могъл да развиеш китарните партии още личи си, че имаш доста идеи и ги свириш ритмично. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 благодаря ти Telerig мисля по развиването на китарите Цитирай
Recommended Posts