m.pk7 Публикувано Януари 1, 2007 Публикувано Януари 1, 2007 Ето това е всичко, което успяхме да дадем за попмузиката Казва се On fridays: http://myspace.com/avanzados С пожелания за хубава Нова година и очакване на мнения! Цитирай
jFog Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Песента е добре измислена,записана ,изсвирена и тнт ...но,личното ми мнение е че е далеч от ''фестивалния'' дух на конКуРса. ------------------------------------- пепел ми на устата дано греша. Цитирай
ronia Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Може би грешката е вярна Абе майспейсова му работа... като улучи човек по-добър момент, може и да го чуе. И на джимейла е пратено вече, ама то пък днес е сряда. Трябва да се слуша в петък. Цитирай
starfish Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Не искам да обидя никого, но докато все още имате възможност сменете парчето. С това точно не мисля че имате и минимален шанс, аз не откривам нито идея нито мелодия а го слушах няколко пъти. Пак казвам не искам никого да обидя, всеки музикант и група имат по няколко слаби произведения, просто дайте им друго! Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Хубаво е, че имате самочувствието да участвате на конкурси, пък били те и Евровизия, но все пак е добре да се има реален поглед над нещата, музиката не е нормативка и гонене на награди. Предполагам точно заради това се допитвате и до хората, за да могат те отстрани да си кажат мнението. Ами аз подкрепям по-горния пост. Някак си няма идея в това парче, много е сухо. Едно парче трябва да може да те хване, да се запомни. Това е индивидуално възприятие, разбира се, аз изразих моето усещане, не искам да се обиждате. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Не ме разбирайте погрешно, но това е най-слабото ви парче от тези, които съм чул до сега Цитирай
ronia Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) Предполагам точно заради това се допитвате и до хората, за да могат те отстрани да си кажат мнението. Да, допитваме се до хората и четем внимателно какво споделят. Не искам да обидя никого, но докато все още имате възможност сменете парчето. С това точно не мисля че имате и минимален шанс, аз не откривам нито идея нито мелодия а го слушах няколко пъти. Пак казвам не искам никого да обидя, всеки музикант и група имат по няколко слаби произведения, просто дайте им друго! Не е казано, че на всяка цена ще участваме - само възнамерявахме Редактирано Януари 4, 2007 от ronia Цитирай
m.pk7 Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Благодарим на всички за искрените мнения ,мисля че ще си извлечем поука от тях Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Мен ме кефи парчето,що пък да не става... Цитирай
bratmito Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) За мен най-добрата ви песен е Affordable date.От както ви свалих 4-те песни от майспейс преди няколко месеца първо се заседяха доста време на мп3 плеъра ми и още си ги послушвам често.Не смятам,че те стават за Евровизия,но ако идвате някой ден към Пловдив с удоволствие бих пил една бира под музикалния съпровод на творбите ви. Колкото до конкретното парче - наистина не е в духа на Евровизия,както и творчеството ви като цяло (това го разбирайте като комплимент),но пък парчето е готино. :hello: Редактирано Януари 4, 2007 от bratmito Цитирай
Recommended Posts