Jump to content
Българският форум за музиканти

Сън След Мрачен Ден


Telerig

Recommended Posts

Ами слушах някои парчета от албума, който издадохме с Матакка през 2003-та и реших да споделя едно от тях с вас, което лично мен много си ме кефи защото е нестандартно и ми напомня много за едни много хубави времена прекарани на готино място с готини хора B) Дано да ви хареса парчето:

 

Сън След Мрачен Ден

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко е,много кефи и продукцията е определено на ниво!Струва ми се че има леко Фейт Ноу Морска тръпка,аз аз много съм фен на такива неща :bravo::):)

 

Владо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю както ти бях казал аз съм ви фен и много жалко че за вашата група си говорим в минало време ... много жалко . Защо по дяволите в нашата татковина групи като БТР си съдират гъзъ да издават албуми а групи като вашата правят един албум и толкоз .... Явно всичко е пари и умение да си тъп упорит и задружен и да правиш баладки които да припяват 13 годишни тинейджърки в моментите в които не слушат чалга или черно .... много жалко . живеем в едно същинско гробище на по стойностните неща . Майната му .... Цеко :):):bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:)Благодаря ви... :) ами пичове тук опираме пак до темата за

"радиофоничността" на нещата ...дума която употребихме за темата която Владо пусна преди няколко дни за едно парче от подобен " нерадиофоничен" характер....аз ще си позволя да го нарека с термина, който нашият издател Наско Янкулов употреби - " албумно " парче :bravo::):) - тоест за албум а не за радио...а то всъщност представлява групата защото не е за радио а за удоволствие и в името на музиката :) .........както и да е - май този форум е единственото място в което някой може да го оцени и затова ви го предоставям с най голямо удоволствие. :hello: :hello: :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уау! :blink: Грандиозно шоу! На виео е впечатляващо, а представям си какво е било на живо...

 

Какво ново около тази група?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами бачкаме всички по нещо...отложили сме го тоя проект за по добри финансови времена;) Мерака го има ама за съжаление само с него не става...Между другото мога да ъплоудна ако има интерес съкратен запис от концерта с хубаво качество на ДВД или ави формат (около 300мб )е...Стейн си играха тогава момчетата и го направиха супер за безплатно разпространение но нямаше интерес от нито една медия с изключение на "Фрактура" по ММ ...ако има интерес ще го кача някъде да се сваля свободно но не знам къде... :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.