Telerig Публикувано Декември 28, 2006 Публикувано Декември 28, 2006 Ами слушах някои парчета от албума, който издадохме с Матакка през 2003-та и реших да споделя едно от тях с вас, което лично мен много си ме кефи защото е нестандартно и ми напомня много за едни много хубави времена прекарани на готино място с готини хора Дано да ви хареса парчето: Сън След Мрачен Ден Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 на мен много ми хареса! матакка рулз! страхотно парче и много добра продукция. повече такива! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Яко е,много кефи и продукцията е определено на ниво!Струва ми се че има леко Фейт Ноу Морска тръпка,аз аз много съм фен на такива неща Владо Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Приятелю както ти бях казал аз съм ви фен и много жалко че за вашата група си говорим в минало време ... много жалко . Защо по дяволите в нашата татковина групи като БТР си съдират гъзъ да издават албуми а групи като вашата правят един албум и толкоз .... Явно всичко е пари и умение да си тъп упорит и задружен и да правиш баладки които да припяват 13 годишни тинейджърки в моментите в които не слушат чалга или черно .... много жалко . живеем в едно същинско гробище на по стойностните неща . Майната му .... Цеко Цитирай
Telerig Отговорено Декември 29, 2006 Автор Отговорено Декември 29, 2006 Благодаря ви... ами пичове тук опираме пак до темата за "радиофоничността" на нещата ...дума която употребихме за темата която Владо пусна преди няколко дни за едно парче от подобен " нерадиофоничен" характер....аз ще си позволя да го нарека с термина, който нашият издател Наско Янкулов употреби - " албумно " парче - тоест за албум а не за радио...а то всъщност представлява групата защото не е за радио а за удоволствие и в името на музиката .........както и да е - май този форум е единственото място в което някой може да го оцени и затова ви го предоставям с най голямо удоволствие. :hello: :hello: :hello: Цитирай
Nightmare81 Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 Ето какво се получава като се съберат Faith No MOre и L Bizkit - ШАХ и МАТтака Цитирай
Delyan Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Много кефи! Още много през 2007-ма! Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Това го бях пропуснал,а определено е много добро <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_eusa_clap.gif" alt=":bravo:"> Цитирай
vhcs Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 яки вокали и добър аранжимент .... евалата !!! Цитирай
Telerig Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 Мерси пичове...скоро ще ъплоудна и видео материал Цитирай
Telerig Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 San - Live Качих и видеозапис на парчето от концерта във военният клуб - София . Цитирай
ronia Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Уау! Грандиозно шоу! На виео е впечатляващо, а представям си какво е било на живо... Какво ново около тази група? Цитирай
mororor Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 [интересни идеи наиситна - звучат доста съвременно ...а сега с какво се занимавате момчета???защо сте се отказали от борбата ???? Цитирай
Telerig Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 Ами бачкаме всички по нещо...отложили сме го тоя проект за по добри финансови времена Мерака го има ама за съжаление само с него не става...Между другото мога да ъплоудна ако има интерес съкратен запис от концерта с хубаво качество на ДВД или ави формат (около 300мб )е...Стейн си играха тогава момчетата и го направиха супер за безплатно разпространение но нямаше интерес от нито една медия с изключение на "Фрактура" по ММ ...ако има интерес ще го кача някъде да се сваля свободно но не знам къде... Цитирай
Recommended Posts