RockoBG Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Малко е лекичка за БНТ след ланшните Лорди (става дума за жабата, подковите и вола в К1) С костюмите не знам какво правим. Иначе успех!!! Цитирай
pantommind Отговорено Декември 29, 2006 Автор Отговорено Декември 29, 2006 Thanx за "иначе-то"! Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 мене pantommind винаги са си ме кефили мноо яки а и тази песен специално кърти мноо и силно се надявам да се класират и да бъдат избрани за българсия представител на еврото че до са винаги ме е било срам от българското участие там---са да мога и аз да кажа--да бе и аз съм от българия успех пичове Цитирай
NoSoul Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 Стискам палци и аз . Етно една добра причина да гледам конкурса . Цитирай
Delyan Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 (Редактирано) Хора, много сте ми на сърце с това, което правите! Ако трябва да съм честен на Fates Warning отидох заради вас и се радвам, че присъствах! С много музика да ни радвате през 2007-ма! Редактирано Януари 1, 2007 от Delian Цитирай
AXE Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Я, аз мислех че правите някъв лигав прогресив, а то :green: Кефи ме. И понеже каза че не е досмесена - вокалите сякаш много изпъкват. Пък ако и ги втежните малко... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 ...ами хубави песни имате,ама за какво ви е да се занимавате с тези Конкурси??? ...за "Евровизията" в БГ варианта няма какво да коментираме... ..."Златния Орфей" поне остави Песни след Себе си :wall: Цитирай
vane Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Песента е добра наистина!!! Браво за опита, но комисията за предварителното оценяване и пресяване си е все от хора на над 50, които от години едно си знаят, едно си баят. Дано пък да успеете и аз все си викам - трябва да се пробва. Цитирай
pantommind Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 вокалите сякаш много изпъкват Както казва нашия китарист - вокалите тук "треа да са "фестивални",затова е така Цитирай
Frozen_lady Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Ае важното е метал да има на тая БГ сцена!!!!!!!!!!!! P.S.Успех ве лицеееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
yamaha Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Не знам дали ще се класира...съмнява ме, защото знам стиловите предпочитания в такъв род конкурси, но и не е толкова важно, защото песента наистина е хубава и 'звучи' добре! Цитирай
jFog Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Аве метали ше ми я прати ли някой jFog0013@yahoo.com.. незнам кво става с май спейс страшно ми се дърви напоследък.. може ли да се е прецакал стрима заради куик тайм?от как го сложих май,почнаха проблемите(не мога да го махна щот ми плейвам ежедневно едни неща)...ако някой има идея де. Цитирай
pantommind Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 Аве метали ше ми я прати ли някой jFog0013@yahoo.com.. незнам кво става с май спейс страшно ми се дърви напоследък..може ли да се е прецакал стрима заради куик тайм?от как го сложих май,почнаха проблемите(не мога да го махна щот ми плейвам ежедневно едни неща)...ако някой има идея де. Пробвай от моя профил ,би трябвало да се плейва директно. Цитирай
EXTREMUM Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Супер песничка! Мен ме кефи. Успех! Цитирай
Caruso Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Пичове честито!!! Оказа се, че не всички места са продадени При положение, че парчето в което участвах си е голем комерс и смея да твърдя доста прилично и имахме 2-ма души в комисията ни се заяви, че не сме в духа на конкурса Дано Марга Хранова е в конкурса и телом и духом Знам си аз, че требва да се добера до Жокер медия ся само ше вида да не тегне неква прокоба. Ама ако не се разпаднат мастило там отивам. Ше пусна един за Пантомайнд Лошото е, че нема да ни свирите на живо ма ние си ви знаеме !!! Цитирай
Recommended Posts