Jump to content
Българският форум за музиканти

Pantommind на Евровизия?


Recommended Posts

Решихме и ние,барабар с мъжете(и Преславка) да пратим едно парче на кастинга за Евроshit-a,наричан от мнозина "Eurovision 2007",по скоро на майтап.

Ако имате време и не ви болят главите от снощното червено винце,хвърлете по едно ухо ТУК

Песента се казва "To The Days Of Old" и в нея се разказва за морето,любовта.....и още нещо :godbless:

П.С.Още не сме го досмесили като хората,ама се чува нещо си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 56
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ми момци слушах ви на хелоин и ме изкефихте (лошото че маи само мене) , ама тая песен мне е сред наи силните ви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парчето ме изкефи доста, но щом ще участвате на конкурса, защо плюете по него? Ако ще участвате на майтап, вероятно ще постигнете майтап. Странна философия...

 

Не че съм върл фен на ЕвроГъзия.

Редактирано от olygofren
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По скоро исках да кажа,че е повече от ясно кой и как ще бъде класиран :godbless: ,това всички го знаем,мисля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То знае ли човек, някой ден може верно да класират и нещо свестно ... (мдам - блажени са верующите)

 

Успех и от мен B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личното ми мнение е, че ако се предложи нещо наистина качествено и добре продуцирано, то ще бъде оценено дори и на Евровизия.

Така че лично аз пожелавам успех и съветвам да подходите максимално сериозно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично приветствам идеята за участие но гледам на това от малко по друг ъгъл . Първо доколкото знам начина на избиране на български представител е на две нива - първо жури отсява май бяха 24 песни - може и да бъркам и после публиката решава с СМС-си кое парче да отиде . Та значи предполагам че журито ще бъде водено от доста по различни критерии отколкото публиката и повечето от тях навярно ще са субективни - разбирате за какво говоря - в последно време в следствие на голямото нямане всичкото кеч естрададжии си садират задниците да участват в подобни мероприятия а като прибавим и неизбежното участие на някоя фолк звезда плюс задължителния Слави Трифонов то натиска върху журито ще е колосален ако мога така да се изразя - т.е. журито ще е първия сериозен проблем и дано между капките успеете да минете дори и на магия щото съм сигурен че щанса в журито да има фен на прогресив рока е по малък отколкото България да стане световен шампион на хокей . Второ гласуването на публиката е нерешим проблем - в страна в която 90% слушат чалга и други комерс бози от типа БГ радио да се пробие с парче като вашето ще е равносилно на подвиг и за жалост според мен е неизпълнимо - т.е. аз мисля че усилията трябва да се съсредоточат в предварителния кастинг . Дано успеете да се класирате въпреки че сериозно мисля че ще е необходима някаква магия - за да може да представите парчето заедно с другите избрани - това ще бъде малка но много необходима стъпка в пропагандирането на нашата ваша музика и доста хора може би за първи път ща видят че рока в БГ все още не е мъртъв . Въпреки че натам се е запътил ..... Дано успеете . Ще стискам палци ... Цеко :):):bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромно "благодаря" на всички ви за подкрепата!!!! :) Хора като вас ме карат силно да вярвам,че един ден България ще стане световен шампион по хокей на лед! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ви желая успех!

 

Сред всичките 18 пробутнИ, които трябва да бъдат първоначално избрани от комисията за полуфинал, все ще има някаква квота от 1 или 2 места за категорията "случайни" - добри и стилово разнообразни песни, които са за повдигане на имиджа на цялото начинание.

 

Трябва обаче да се има предвид, че самите финландци изрично предупреждаваха кандидатите си да не наблягат на тежките китарни изпълнения, защото "случилото се в Атина няма да се повтори".

 

Въпреки това си струва да участвате. Група с характер сте и това вече е предимство. Само ви съветвам да се въздържате от всякакви коментари относно конкурса. Бъдете благородници :)

 

ПП. Аз сигурно съм единствената, която не знае кой е вече определеният представител на България, така че защо не ми кажете - може и на ЛС ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Успех момчета!!!

Новата песен е :):):beer:

Много ми хареса звука и продукцията!

 

Честита Коледа и Весела Нова Година!

 

Митко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.