BlueZone Публикувано Декември 27, 2006 Публикувано Декември 27, 2006 Понеже така се случи, че в един и същи ден скъсах струни и на найлонката и на 12-ката, та да ва замоля да споделите мнение какви точно струни бихте препоръчали, че специално с найлоновите ич не съм в час, а пък за 12-ката за първи път ше зимам струни, та...чекам мнения. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 за найлон ползвам Ла Бела черните. много добри. за 12ката - не знам поздрави Петър Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 За найлонени струни бих ти препоръчал D'addario Pro Arte (тези с червения надпис). Готини са и съм доволен от тях. Цитирай
synchu Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 +1 за LaBella черни. За 12-ка сетове не съм виждал от Балканската война, 'илядо деветстин и големия сняг, но последния път Dean Markley Bronze звучаха нелошо... Цитирай
Recommended Posts