Sturmfuhrer Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 aз питах за новия модел на китарата бре а па по втората снимка коментирах Satyr И коя от двете мацки е Сатир-а Аве да ви имам хумора ;) Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Аве да ви имам хумора :D споко ве пич , не съ газирай ... от една партия сме :green: ма малко майтап не вреди Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 След като разгледах китарите на Moser тея B.C. Rich-ове взеха да ми изглеждат като безвкусни ръбести дървета :wow: Имаше един пич тука, дето викаше, че BCRich са най-грозните китари, а Ibanez са най-гадно звучащите... та тоя пич изяде бана хаха Но наистина не схващам как така си разгледал нещата на Moser и си видял, че тия на BC са скапани? В смисъл, че на сайта му половината от нещата са неща на BC. ахахахах ми прав е човека ;-)))))))))))))) Базикам се бееееее!!!!!!!!! как да го кажа .. ДА ЖИВЕЕ ЯПОНИЯ!!!! добре че са те че иначе хората на кво щяха да свирят бедничките ... мхм Тъжно ми става момчета .. ( и момичета ) току що ми протекоха сълзи! баси .. никой не съжалява бедните фънкарчета като мен.... само метъл, метАл .. мииииииииииии кремиковци ше го затворят скоро... наредих им ! Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Какичките си ги бива и двете, ама мъката ми е за този нов модел "Зомби". Нещо не ме радва откъм външност, а иначе със сигурност ще да е жестока маларка. То уж едричко като размер, пък някак женствено иде това зомби, фимейл един вид, не е много brutal metal. Пък и с тази гъзовидна вдлъбнатина на дъното... Не че формата има някакво значение (особено в студиото) Иначе музиканти от рода на Prince ще му се изкефят на фацата. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 (Редактирано) Иначе музиканти от рода на Prince ще му се изкефят на фацата. Принс с БЦ РИЧ??!??!?! Тая китарка е за Лита Форд Редактирано Февруари 28, 2005 от Fenix Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 И за Лита Форд става, ама на младини, докато дупето и още имаше правилна форма (да е в унисон с формата на китарата) Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 направо си кажи докато още е била ЛОлита Форд Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 направо си кажи докато още е била ЛОлита Форд Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Sturm-е напълно наясно съм че дизайнера е същия, но повечето китари на сайта му са много по-яки примерно от Warlock-а. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Sturm-е напълно наясно съм че дизайнера е същия, но повечето китари на сайта му са много по-яки примерно от Warlock-а. Не говори на мен. Друг ти го каза. Цитирай
Crimson Отговорено Февруари 28, 2005 Автор Отговорено Февруари 28, 2005 Бахти .... аз какъв топик пуснах , а то какво излезе... Другия път направо ще напиша "Който мисли за китари - мисли за секс!"(интересна мисъл!!) и гледай ти кво става ...иначе некой ако му се занимава да напише некъв топик от сорта на "реклмни лица на китари" и да се почва..... :twisted: Айде наздраве на всички Цитирай
jFog Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Ам такоз то от метали ко чакаш Наздраве и от мен Цитирай
Recommended Posts