urgent Публикувано Май 3, 2016 Публикувано Май 3, 2016 (Редактирано) Здравейте, интересувам се дали някой е поръчвал нещо от он лайн магазина на: http://www.andertons.co.uk/ И евентуално имали ли сте някакви проблеми с доставките? Рових доста дълго из сайта на Thomann, но се оказа, че там доставката е 30 евро за поръчки под 399 евро до България, а чрез Dynacord, не могат да се поръчват продукти "B-stock", което е много голям минус за мен, понеже ми обясниха, че "B-stock" продуктите били за директна продажба на клиенти. След това се поразрових и в сайта на Андъртонс и се оказа, че тяхната доставка до България е 4,99 паунда, което е 12 лв. и е абсолютно приемливо ако поръчваш неща на по-малка стойност. Е благодаря за вниманието! Надявам се някой друг вече да е минавал по този път Редактирано Май 3, 2016 от urgent Цитирай
Trysth Отговорено Май 3, 2016 Отговорено Май 3, 2016 Не съм поръчвал, но мога да потвърдя за доставката. Бях им писал мейл дали това наистина важи за всички артикули (тъй като е доста ниска сума) и ми бяха отговорили, че е точно така. Цитирай
urgent Отговорено Май 4, 2016 Автор Отговорено Май 4, 2016 Имам намерение скоро да поръчам така, че ще дам отзив от извора 2 Цитирай
DaftFunk Отговорено Май 9, 2016 Отговорено Май 9, 2016 (Редактирано) Това с доставката от andertons е добра информация. А и не знаех, че Динакорд не доставят Б-сток... това доста ме изненада. Единствено, че Андертънс вероятно продават малко по-скъпичко от Томан... в което съм почти сигурен. Наистина ще е добре да напишеш отзив след получаване на стоката от Андертънс. Поздрави ! П.С. А впрочем заговаряйки за Томан..бих искал да попитам във връзка на това, че си поръчах китарния твърд кейс на Томан. / ABS версията от 55 euro за Str/Tele shape guitars/, дали. някой да има впечатления от този кейс? Или въобще от някой от другите Томан твърди кейсове за китари? Редактирано Май 9, 2016 от DaftFunk Цитирай
Trysth Отговорено Май 9, 2016 Отговорено Май 9, 2016 Мисля, че из базара мярках да се продава някакъв твърд китарен кейс на Томан. Ако намериш обявата, питай юзъра. Цитирай
tatkoogi Отговорено Май 9, 2016 Отговорено Май 9, 2016 Кейс като кейс. Стандартизиран. Добре направен, средно тегло, ключалките с времето ръждясват,едната се повреди след известна употреба, По ръбовете тук-там се протрива/дере - нормално за куфар. Каквото се очаква от един куфар, това е. Цитирай
panhead Отговорено Май 9, 2016 Отговорено Май 9, 2016 Аз имам твърд кейс от T=man. Винтидж с tweed. Тежък и здрав, близък до оригиналния стар Fender. Цитирай
urgent Отговорено Май 10, 2016 Автор Отговорено Май 10, 2016 Поръчката май остана за следващия месец, поради бюджетни проблеми xaxa за жалост... Иначе наистина в Thomann цените са една идея по-ниски, но в сравнение с немския магазин от който доставят Dynacord и по цените на които се плащат поръчките от България като частен клиент. Иначе в Thomann UK цените са много по-добри, но за нас като цяло не е рентабилна цената след заплащане на доставката. Също Thomann имат и повече върнати стоки на доста добри цени или последни бройки, мострени и т. н., но пък Andertons за моя изненада имат и инструменти и апаратура втора употреба. Цитирай
ZLE Отговорено Май 10, 2016 Отговорено Май 10, 2016 А защо не кажеш какво ще купуваш?Доколкото разбирам е нещо не много скъпо и вероятно втора ръка.Което само по себе си може да има много повече решения,отколкото Андертънс.Тук доста хора са си пазарували от доста места,така че общата мъдрост може да ти е от полза? Цитирай
urgent Отговорено Май 12, 2016 Автор Отговорено Май 12, 2016 Ами имам лампов усилвател на Crate 18 вата с атенюатор и си свиря на него в къщи, но когато включа процесора към него ми звучи гадно и искам да се оборудвам малко с ефекти, но и не разполагам с кой знае какви средства и за това гледам разни ефекти B stock предимно, понеже имат гаранция макар и да имат някакви леки външни забележки мисля, че ще ми свършат по-добра работа. Иначе си свиря предимно в къщи, хоби ми е не се занимавам професионално, но въпреки това искам да събера добър гиър понеже знаете какво е удоволствието, когато използваш качествени неща 2 Цитирай
Дарко Отговорено Май 15, 2016 Отговорено Май 15, 2016 Аз съм си поръчвал ефекти за китара от andertons и нямаше никакви проблеми с доставки или с каквото и да е. Единствено имай в предвид, че ако идват с някакъв адаптер, той може да не става за нашите контакти и ще ти се наложи да си намериш преходник или както там се казава. 1 Цитирай
Trysth Отговорено Юли 6, 2016 Отговорено Юли 6, 2016 Първа поръчка и от мен. Поръчах си един ефект 2-ра ръка и всичко беше точно. Пристигна за 8-9 календарни дни с UPS, имаше си и линк, където може да се следи колета. Доволен съм, докато са в ЕС тия кауни, бих поръчал пак Цитирай
Recommended Posts