RichieSambora Публикувано Декември 23, 2006 Публикувано Декември 23, 2006 Здравейте на всички китаристи! Аз съм нов тук и ще си копувам китара. Сигурен съм, че има и др. теми за това, но аз не намерих нищо Значи чудя се дали да е акустичка или електрик, защото ще си уча акордите, а няма са свиря с пръсти. И ако сега си купя акустичката догодина 100% ще си купя електрик. Моля посъветвайте ме кой път да избера.
TONY Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Фендер стратокастер - Ричи Самбора модел според ника ти - най ти пасва :hello:
lyubenski Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 (Редактирано) Чудя се защо няма една тема горе във ВАЖНИ озаглавена нещо от сорта "Съвети за купуване на китари" и всеки да си пита там, а не всяка втора тема да е от сорта ? П.П. Нищо лично RichieSambora, пожелавам ти да си намериш точната китара Редактирано Декември 23, 2006 от lyubenski
RichieSambora Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 Фендер стратокастер - Ричи Самбора моделспоред ника ти - най ти пасва :hello: Тоя Страт ми е много скъп. Все пак Фендер
kolio_k Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Скуаиър ще ти върши чудесна работа,а пък и е евтин.Добър вариант за начало
Mephistofel Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Хайде направете си труда и да почетете малко!Темата е обсъждана неведнъж - който наистина го интересува - има търсачка,пък и не пречи сам да прегледаш няколко страници назад какво е писано. Иначе добре дошъл,прочети правилата на форума и приятно прекарване тук! :hello: Темата се затваря!
Recommended Posts