vane Публикувано Декември 22, 2006 Публикувано Декември 22, 2006 Касае се за цена до 250лв. за 5 октави. До сега не съм работил с такава клавиатура и искам да се връзва максимално лесно с Reason. Мерси Предварително!!! Цитирай
Phoenix_Rising Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 Касае се за цена до 250лв. за 5 октави. До сега не съм работил с такава клавиатура и искам да се връзва максимално лесно с Reason.Мерси Предварително!!! Всяка една клавиатура се връзва с Reason . Аз лично бих ти препоръчал M-Audio. Цитирай
Roevers Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 Да, а максималната леснина с Reason ще зависи от броя на контролерите. Еvolution и M Audio са най-достъпни, тук няма какво да се говори, освен две уточнения. 1. Клавишите на M Audio са по добри ,не на всеки му пука разбира се. 2. по някаква причина Evolution в очите на много хора се приближава до "куча марка". Също не на всеки трябва да му пука, разбира се. Няма чак толкова много брендове за такива неща, все някой трябва да играе кучата марка. Цитирай
vane Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 А от кой магазин M-Audio, за СМЕ знам че има в Дайнакорд. Но колко струва VX-5 там. Цитирай
vane Отговорено Декември 26, 2006 Автор Отговорено Декември 26, 2006 А какво ще кажете за Roland Еdirol M50 - гледах го около $130 Или here или същия модел M80 - $199 Дано някой се сети да пише един пост Цитирай
miro Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 В България има ли го за тия пари? Цитирай
vane Отговорено Декември 28, 2006 Автор Отговорено Декември 28, 2006 Еми и аз това питам - ще отида по магазините да видя. Цитирай
Heatbeatz Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 И аз се интересувам от миди клавиатура... бях си харесал едно M-audio 49e за 120$ тва прилична цена ли е и наистина ли са добри тия на м-аудио? Също искам да питам и за този модел миди ... препоръча ми го един приятел..вие какво мислите >>> http://www.behringer.com/UMX61/index.cfm?lang=ENG Цитирай
vane Отговорено Декември 31, 2006 Автор Отговорено Декември 31, 2006 Аз го видях Беринджъра в един магазин в Младост за 289лв. не съм го пробвал. Чух добри отзиви за M-audio и за CME, както и за Roland Edirol, но не знам....... Цитирай
vane Отговорено Януари 11, 2007 Автор Отговорено Януари 11, 2007 Така, аз последно съм се спрял на СМЕ - 5 октави или на Роланд Едирол също 5 октави. Някой ще каже ли като цяло кое е по-доброто и каква е ситуацията. Мерси предварително!!!!!!!! Цитирай
musicman Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 ^ Взе ли CME-то ? питам щото и аз се замислям за нещо такова. За мен дилемата е Auxiom на М-Аудио или CME. Цитирай
Deep Purple Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Мисля да си направя енда екцкурзия до Германия примерно , там добри ли са цените на инструментите ? Кажете алтернатива на Бг пазара Цитирай
Recommended Posts